Microlife tensiometru electronic de brat BP B2 BASIC E V 10

P479847826
Microlife tensiometru electronic de brat BP B2 BASIC E V 10 - TENSIOMETRE - MICROLIFE
Microlife
Tensiometru electronic de brat Microlife BP B2 Basic Tensiometrul Microlife BP B2 Basic este un tensiometru care permite o masurare corecta si precisa a tensiunii arteriale la domiciliu. Tensiometrul BP [...]

Microlife tensiometru electronic de brat BP B2 BASIC E V 10

Tensiometru electronic de brat Microlife BP B2 Basic

Tensiometrul Microlife BP B2 Basic este un tensiometru care permite o masurare corecta si precisa a tensiunii arteriale la domiciliu. Tensiometrul BP B2 Basic inregistreaza pana la 30 valori ale tensiunii arteriale si este dotat cu tehnologia "PAD" (Pulse Arrhythmia Detection) pentru detectarea din timp a aritmiilor, adica a batailor neregulate ale inimii.

Acuratetea tensiometrului BP B2 Basic este validata clinic prin protocolul BHS (Societatea Britanica de Hipertensiune Arteriala) unde a obtinut scorul maxim de A/A.

Toate tensiometrele Microlife au fost testate clinic pentru grupuri speciale de pacienti, cum ar fi cei care sufera de diabet zaharat, boli renale in stadiu terminal, sarcina si preeclampsie, hipotensiune arteriala si pentru copii (de la varsta de 12 ani in sus).

Caracteristici:

Gentle+

Memorie 30 valori

Media tuturor valorilor

Indicator baterie descarcata

Tehnologie PAD

Validat clinic BHS

Indicator data si ora

Indicator tip semafor (pe culori)

Indicator de miscare a bratului

Accepta baterii reincarcabile

Alimentare: 4 baterii alcaline de 1,5V tip AA/ optional, adaptor de retea (6V, 600mA)



Data ultimei actualizari: 2022-07-21 15:35:35
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review