Microlife tensiometru electronic cu adaptor inclus BPA 2 CLASSIC E V10

P479847830
Microlife tensiometru electronic cu adaptor inclus BPA 2 CLASSIC  E V10 - TENSIOMETRE - MICROLIFE
Microlife
Tensiometrul Microlife BP A2 Classic este un tensiometru care permite o masurare corecta si precisa a tensiunii arteriale la domiciliu. Tensiometrul BP A2 Classic inregistreaza pana la 30 valori ale [...]

Microlife tensiometru electronic cu adaptor inclus BPA 2 CLASSIC E V10

Tensiometrul Microlife BP A2 Classic este un tensiometru care permite o masurare corecta si precisa a tensiunii arteriale la domiciliu. Tensiometrul BP A2 Classic inregistreaza pana la 30 valori ale tensiunii arteriale si este dotat cu tehnologia "PAD" (Pulse Arrhythmia Detection) pentru detectarea din timp a aritmiilor, adica a batailor neregulate ale inimii.

Acuratetea tensiometrului BP A2 Classic este validata clinic prin protocolul BHS (Societatea Britanica de Hipertensiune Arteriala).

Toate tensiometrele Microlife au fost testate clinic pentru grupuri speciale de pacienti, cum ar fi cei care sufera de diabet zaharat, boli renale in stadiu terminal, sarcina si preeclampsie, hipotensiune arteriala si pentru copii (de la varsta de 13 ani in sus).

Caracteristici:

Tehnologie PAD

Memorie 30 valori

Accepta baterii reincarcabile

Alimentare: 4 baterii alcaline de 1,5V tip AA

Adaptor de retea INCLUS (6V, 600mA)

Gentle+

Media tuturor valorilor

Indicator baterie descarcata

Indicator limita tensiune (140/90)

Validat clinic BHS



Data ultimei actualizari: 2022-07-21 15:35:35
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review