Microlife tensiometru BPA3 Plus

Microlife tensiometru BPA3 Plus - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/TEHNICA-MEDICALA/APARATURA-MEDICALA/TENSIOMETRE - MICROLIFE
Microlife
P459793155
Tensiometru electronic de brat Microlife BP A3 Plus Tensiometrul Microlife BP A2 Classic este un tensiometru care permite o masurare corecta si precisa a tensiunii arteriale la domiciliu. Tensiometrul BP
Se incarca ofertele...

Descriere Microlife tensiometru BPA3 Plus

Tensiometru electronic de brat Microlife BP A3 Plus

Tensiometrul Microlife BP A2 Classic este un tensiometru care permite o masurare corecta si precisa a tensiunii arteriale la domiciliu. Tensiometrul BP A2 Classic inregistreaza pana la 30 valori ale tensiunii arteriale si este dotat cu tehnologia "PAD" (Pulse Arrhythmia Detection) pentru detectarea din timp a aritmiilor, adica a batailor neregulate ale inimii.

Acuratetea tensiometrului BP A2 Classic este validata clinic prin protocolul BHS (Societatea Britanica de Hipertensiune Arteriala).

Toate tensiometrele Microlife au fost testate clinic pentru grupuri speciale de pacienti, cum ar fi cei care sufera de diabet zaharat, boli renale in stadiu terminal, sarcina si preeclampsie, hipotensiune arteriala si pentru copii (de la varsta de 13 ani in sus).

Caracteristici:

Tehnologie MAM (masuratoare tripla automata)

Tehnologie Gentle+

Tehnologie PAD (detectarea aritmiei)

Memorie 99 valori pentru 2 utilizatori

Accepta baterii reincarcabile

Alimentare: 4 baterii alcaline de 1,5V tip AA/ optional, adaptor de retea (6V, 600mA)

Indicator data si ora

Indicator tip semafor (pe culori)

Indicator de miscare a bratului

Indicator baterie descarcata

Indicator utilizator

Media tuturor valorilor

Validat clinic BHSData ultimei actualizari: 2022-03-18 10:17:46
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.