TriphaLax, 30 capsule, Herbagetica

  • -10%
TriphaLax, 30 capsule, Herbagetica -  - HERBAGETICA
Herbagetica
P479851271

TriphaLax conține extract de Triphala standardizat cu 40% Taninuri cu efect blând laxativ, care detoxifiază organismul și curață întreg tractul gastrointestinal, îmbunătățeste digestia și susține absorbția nutrienților la nivelul intestinelor, contribuie la eliminarea toxinelor și a depozitelor de grăsime din intestine.

[...]

Descriere: TriphaLax, 30 capsule, Herbagetica

Proprietati:

TriphaLax conține extract de Triphala standardizat cu 40% Taninuri cu efect blând laxativ, care detoxifiază organismul și curață întreg tractul gastrointestinal, îmbunătățeste digestia și susține absorbția nutrienților la nivelul intestinelor, contribuie la eliminarea toxinelor și a depozitelor de grăsime din intestine. Triphala reglează constipația și nivelul ph-ului din intestine, stimulează peristaltismul (mișcările musculare ale stomacului și intestinelor) eliminând reziduurile alimentare din organism. De asemenea, hrănește microbiomul intestinal și elimină toxinele din ficat susținând astfel digestia.

  • - Efect blând laxativ
  • - Reglează constipația
  • - Reduce stările de balonare, flatulență
  • - Susține funcțiile ficatului
  • - Antioxidant, Antiinflamator, Antibacterian

Produs notificat de Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare IBA, Notificare nr. 15159/13.09.2021

Ingrediente:
Extract 3:1 de Triphala (parti egale extrase din 3 mirobalani: Terminalia belerica, Terminalia chebula & Emblica officinalis) standardizat cu 40% Taninuri

Mod de administrare:
câte 2-3 capsule pe zi/ seara, chiar înainte de culcare, sau dimineața pe stomacul gol.

Precautii:

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic;

A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici;

Acesta este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

Prezentare:
30 capsule



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review