Theraflu Sinus Raceala si Gripa, 10 plicuri, Gsk

Theraflu Sinus Raceala si Gripa, 10 plicuri, Gsk - GSK SRL OMEGA PHARMA
P41574

Theraflu Sinus raceala si gripa contine o combinatie de calmant al febrei si durerii (paracetamol) cu un decongestionant (clorhidrat de fenilefrina) pentru reducerea inflamatiei mucoaselor. Substantele active din Theraflu Sinus

Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.
Se incarca ofertele...

Descriere Theraflu Sinus Raceala si Gripa, 10 plicuri, Gsk

Theraflu Sinus raceala si gripa contine o combinatie de calmant al febrei si durerii (paracetamol) cu un decongestionant (clorhidrat de fenilefrina) pentru reducerea inflamatiei mucoaselor.

Substantele active din Theraflu Sinus raceala si gripa actioneaza impreuna pentru reducerea temporara a simptomelor majore asociate racelii si gripei, inclusiv:

-durerile sinusale

-durerea de cap cauzata de sinuzita

-congestia sinusala

-congestia nazala

Prezentare:

10 plicuriData ultimei actualizari: 2024-05-07 15:46:50
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.