Pudra Antimicotica, 75 grame, Viva

Pudra Antimicotica, 75 grame, Viva - TRATAMENTE - FARA
Fara
0011

Pudra antimicotica Actiune: produsul este recomandat pentru ingrijirea picioarelor, avand proprietati antimicotice si antibacteriene. Reduce transpiratia si mirosul neplacut generat de degradarea bacteriana a acesteia, are in acelasi timp rol absorbant.

[...]

Descriere: Pudra Antimicotica, 75 grame, Viva

Recomandata pentru ingrijirea picioarelor, avand proprietati antimicotice si antibacteriene. Reduce transpiratia si mirosul neplacut generat de degradarea bacteriana a acesteia. Are in acelasi timp rol absorbant.

Ingrediente:

TALC, ZEA MAYS STARCH, BORIC ACID, ZINC STEARATE, SALICYLIC ACID, POTASSIUM SULFATE, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, IMIDAZOLIDINYL UREA, ROSMARINUS OFFICINALIS OIL.

Utilizare

Se aplica zilnic pe laba piciorului, insistandu-se indeosebi pe zonele interdigitale, pe pielea proaspat spalata si curatata.



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review