Paragrip C 10 comprimate filmate, Arena Group

P479852229
Paragrip C 10 comprimate filmate, Arena Group - DURERE-SI-FEBRA - ARENA GROUP
Arena Group

 Paragrip C este indicat in stări gripale, dureri reumatice, cefalee, dureri dentare care nu răspund la antialgicele periferice uzuale administrate în monoterapie.

[...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Paragrip C 10 comprimate filmate, Arena Group

Indicații:
Stări gripale, dureri reumatice, cefalee, dureri dentare care nu răspund la antialgicele periferice uzuale administrate în monoterapie.

Doze și mod de administrare:
Oral. Doza recomandată este de un comprimat filmat de 3-4 ori pe zi. Doza maximă recomandată este de 6 comprimate filmate în 24 de ore. Se recomandă ca administrarea comprimatelor să se facă la un interval de minim 4 ore. Se recomandă ca durata tratamentului să nu depăşească 5 zile.

Reacții adverse:
Rar: stare de rău, reacții de hipersensibilitate, creșterea transaminazelor. Constipaţie, greaţă, vărsături, somnolenţă, vertij, reacţii alergice cutanate, bronhospasm, deprimare respiratorie.

Contraindicații:
Insuficienţă hepatocelulară; astm bronşic, hipersecreţie traheobronşică şi insuficienţă respiratorie; diaree acută toxiinfecţioasă, subocluzie sau ocluzie intestinală, intervenţii chirurgicale recente la nivelul căilor biliare; stări comatoase.

Prezentare:
10 comprimate



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:33:41
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review