Digestie Usoara, D57, 30 capsule, Fares

W51128
  • -10%
Digestie Usoara, D57, 30 capsule, Fares - REDUCERE-GENERALA - FARES
Fares

Stimulează digestia alimentelor prin conținutul în enzime vegetale; - crește apetitul; - carminativ (ajută eliminarea gazelor intestinale); - antiemetic  (înlătură senzația de greață).

[...]
Beneficiaza de transport gratuit
info campanie
Ai livrare gratuita la achizitionarea oricaror produse FARES, in valoare de minim 50 lei.

Digestie Usoara, D57, 30 capsule, Fares

Favorizează o digestie sănătoasă.

Proprietăți:
- stimulează digestia alimentelor prin conținutul în enzime vegetale;
- crește apetitul;
- carminativ (ajută eliminarea gazelor intestinale);
- antiemetic (înlătură senzația de greață).
Ingrediente/capsulă:
- Fructe de coriandru (Coriandri fructus),
- frunze de dafin (Lauri folium),
- rizomi de obligeană (Călami rhizoma),
- rădăcină de gențiană (Gențianae radix),
- rizomi de ghimbir (Zingiberis rhizoma),
- extract de Carica papayastandardizat în papaină 40 mg,
- extract de Ananas comosus standardizat în bromelaină 40 mg,
- semințe de muștar (Sinapis albae semen).
Fructul de papaya, supranumit și “fructul îngerilor” este originar din America Centrală și de Sud. El conține o enzimă numită papaină care are puternice proprietăți proteolitice (ajută la digestia proteinelor), având efecte asemănătoare pepsinei (enzima secretată la nivelul stomacului). Papaya stimulează și secreția biliară care contribuie la digestia lipidelor. Reglează activitatea secretorie a stomacului, vezicii biliare, ficatului, pancreasului.
Ananasul se presupune că este originar din America de Sud, iar de acolo a fost adus în Caraibe, unde a fost descoperit de Cristofor Columb. În ananas se găsește bromelaina – o enzimă capabilă să degradeze proteinele, care este eficientă în digerarea rapidă a substanțelor nutritive.
Coriandrul, plantă de origine mediteraneană, este cultivat pentru semințele sale parfumate, mult utilizate pentru condimentarea alimentelor. Datorită proprietăților stomahice, carminative, antispastice se folosește ca tonic al stomacului și intestinelor, pentru stimularea poftei de mâncare, combaterea balonarilor și a colicilor intestinale.
Frunzele de dafin sunt folosite pentru aroma lor la prepararea mâncărurilor. Stimulează digestia, au proprietăți carminative, antispastice, detoxifiante. Foarte utile în indigestii și balonări.
Ghimbirul este un condiment răspândit în întreaga lume. În Europa Evului Mediu se credea că vine din grădinile Edenului. Este un foarte bun stimulent digestiv, calmant în durerile abdominale, elimină gazele și senzația de greață, crește pofta de mâncare, stimulează metabolismul.
Obligeană are proprietăți tonic-aperitive, eupeptic-amare, antispastice gastro-intestinale, coleretic-colagoge și carminative. Se folosește ca stimulent al secreției gastrice și biliare mărind pofta de mâncare și îmbunătațind capacitatea de digestie. Este utilă în caz de hipoaciditate gastrică, anorexie de cauză nervoasă, enterocolite spastice.
Gențiana conține principii amare care stimulează secreția salivei, a sucurilor gastrice și intestinale, stimulează contracția vezicii biliare și evacuarea ei în intestin, ajutând la realizarea unei digestii normale.
Muștarul alb este un condiment folosit atât la prepararea mâncărurilor cât și în tratarea diverselor afecțiuni. Stimulează secreția gastrică, reduce colesterolul, are acțiune laxativă normalizând tranzitul intestinal.
Recomandat în:
- digestie lentă, indigestie;
- hipoaciditate;
- greață, balonări;
- colici postprandiale (după servirea mesei);
- lipsa poftei de mâncare;
- ajută la digerarea alimentelor după mese copioase.
Contraindicații:
Nu se recomandă copiilor sub 12 ani și în caz de ulcer gastro-duodenal activ, și hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.
Sarcină și alăptare:
Nu se recomandă femeilor însărcinate și mamelor care alăptează datorită unor posibile efecte de stimulare a contracțiilor uterine. Substanțele active trec în laptele matern și pot modifica gustul laptelui.
Efecte secundare și interacțiuni:
Acest produs se poate utiliza concomitent cu alte medicamente.
La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.
Mod de administrare:
1-2 capsule după mesele principale.
Produsul se poate administra la nevoie.
Prezentare:
30 capsule


Data ultimei actualizari: 2023-03-09 19:05:22
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review