Diclofenac gel, 50 g, Tis

Diclofenac gel, 50 g, Tis - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/REDUCERE-GENERALA - TIS FARMACEUTIC
P23103

Proprietăți: Tratamentul local simptomatic al: – durerilor musculare sau osteoarticulare de origine reumatică; – edemelor postoperatorii şi posttraumatice; – durerilor musculare sau osteoarticulare de natură traumatică (traumatisme uşoare ale tendoanelor, ligamentelor

Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.
Se incarca ofertele...

Descriere Diclofenac gel, 50 g, Tis

Proprietăți:

Tratamentul local simptomatic al:

– durerilor musculare sau osteoarticulare de origine reumatică;

– edemelor postoperatorii şi posttraumatice;

– durerilor musculare sau osteoarticulare de natură traumatică (traumatisme uşoare ale tendoanelor, ligamentelor etc.)

Compoziție:

1 gram DICLOFENAC Chirmiș 10mg/g, gel conţine diclofenac sodic 10 mg şi excipienţi.

Indicații:

Mod de administrare:

– Adulţi: DICLOFENAC Chirmiș 10mg/g, gel se administrează extern, 2 – 4 aplicaţii pe zi, la nivelul zonei afectate. Pentru a realiza absorbţia gelului se efectuează un masaj uşor şi prelungit la nivelul zonei dureroase şi/sau inflamate. După fiecare aplicare, mâinile se spală atent.

Cu excepţia unor cazuri strict recomandate, în cazul traumatismelor de ţesuturi moi sau reumatismului abarticular, gelul nu trebuie utilizat mai mult de 14 zile, iar în cazul durerilor din artrite, pe o perioadă mai mare de 21 zile. Dacă după 5 zile de tratament nu se observă ameliorarea simptomelor sau acestea se agravează, diagnosticul şi tratamentul trebuie reevaluat.

Prezentare:

50 gData ultimei actualizari: 2024-05-15 16:46:10
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.