Coldimmun,16cpr + Ascovit Portocale,60 cpr

Coldimmun,16cpr + Ascovit Portocale,60 cpr - IMUNITATE-COPII - GSK SRL OMEGA PHARMA
P479850512
Supliment alimentar cu vitamine, minerale, extracte din plante și îndulcitori.
Acționează ca scut triplu:
-Susține sistemul de apărare/imunitar al corpului (când sunteți răcit)
-Crește nivelul de energie
Ajuta in cazul durerii în gât si racelii comune prin ingredientele naturale.
[...]

Descriere: Coldimmun,16cpr + Ascovit Portocale,60 cpr

ColdImmun

Proprietati
Supliment alimentar cu vitamine, minerale, extracte din plante și îndulcitori.
Acționează ca scut triplu:
-Susține sistemul de apărare/imunitar al corpului (când sunteți răcit)
-Crește nivelul de energie
Ajuta in cazul durerii în gât si racelii comune prin ingredientele naturale:
-Socul contribuie la ameliorarea simptomelor gâtului iritat și a răgușelii, Echinacea sustine sanatatea tractului respirator, Mentolul Efect calmant asupra gatului, faringelui si corzilor vocale, Vitamina B2, vitamina C si niacina contribuie la reducerea oboselii și a extenuării, Vitamina C, zincul și seleniul contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.
Ingrediente
Indulcitori: izomalt, acesulfam de potasiu, aspartam; vitamina C /acid L-ascorbic;; t hidroetanolic 64:1(maltodextrina) din fructe de Soc(Sambucus nigra); premix vitamine(baza:maltodextrina; vitamina B3/niacina, vitamina D3/colecalciferol, acid folic 10%(maltodextrina), vitamina B6/ clorhidrat de piridoxina, vitamina B2/riboflavina, vitamina B1/ clorhidrat de tiamina, biotina); extract 45:1 din parti aeriene de Echinacea purpurea ; premix de minerale (baza: maltodextrina; sulfat de zinc monihidrat, selenat de sodiu); potentatori de aroma: soc, coacaze negre(triacetina, propilenglicol); corector de aciditate: acid citric monohidrat; Enocianin (extract din seminte de struguri, guma acacia, dioxid de siliciu); mentol( din Menta arvensis ); extract etil-acetic (amidon modificat, maltodextrina, dioxid de siliciu)din radacina de Ghimbir (Zingiber officinale )
Contine o sursa de fenilalanina. Contraindicat in caz de fenilcetonurie.
Mod de administrare
Instrucțiuni de utilizare:
-2 comprimate pe zi, care se sug nu se inghit. 
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Comprimatele se ţin în cavitatea bucalǎ pânǎ la dizolvare; nu se mestecǎ şi nici nu se înghit întregi.
Atentionari
A nu se consuma de catre persoanele alergice la oricare dintre ingredientele produsului. Supliment alimentar. Acest supliment alimentar nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viaţă sănătos. A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici.
Prezentare
16 comprimate
Ascovit cu aroma de portocala
Indicatii
Vitamina C (acidul ascorbic) este un important factor vitaminic cu rol in biogeneza substantei intracelulare, intervenind in procesele metabolice de oxidoreducere, in metabolismul glucidelor, proteinelor si lipidelor.
Are un puternic efect antioxidant, participand la distrugerea radicalilor liberi si ajuta la functionarea normala a sistemului imunitar, crescand rezistenta organismului la infectii.
In plus, Vitamina C favorizeaza depunerea calciului in oase, intervenind in formarea colagenului si creste rezistenta capilarelor, fiind un excelent tonic al capilarelor.
Supliment alimentar util in carenta de vitamina C, care poate sa apara la copii sau adulti datorita unei alimentatii necorespunzatoare.
Ingrediente
Vitamina C (acid ascorbic)= 100 mg, 166,66% DZR*
Aroma de portocala = 3 mg.
Excipienti pentru un comprimat.
*DZR= procent din doza zilnica recomandata
Prezentare
60 comprimate masticabile.


Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:34
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review