Carbune medicinal, 40 comprimate, Elidor

P548488618
Carbune medicinal, 40 comprimate, Elidor - BALONARE - ELIDOR
Elidor

Supliment alimentar, adjuvant in meteorismul intestinal din variante cauze, sindromul colonului iritabil cu predominanta diareei, sindromul dispeptic de tip gastric sau biliar.

[...]

Carbune medicinal, 40 comprimate, Elidor

Proprietati:
Supliment alimentar, adjuvant in meteorismul intestinal din variante cauze, sindromul colonului iritabil cu predominanta diareei, sindromul dispeptic de tip gastric sau biliar; post chirurgical profilaxia dehiscentei anastomotice; adjuvant in sindromul de malabsorbtie, dismicrobism bacterian, HDS, diaree cronica, rectocolita ulcero hemoragica, ciroza hepatica, parazitoze intestinale; utilizat in pregatirea examenului ecografic; stari de convalescenta; post chimio-radio - sau corticoterapie; prurit rebel, pruritul rebel asociat cu colostaza, hipercolesteromia primara.  Absorbant al gazelor rezultate din ferementatia si putrefactia intestinala (CO2, H2S, NH3, Ch4), antidiareic, dezinfectant, antitoxic si antiseptic asupra florei microbiene gastro-intestinale; combaterea viermilor intestinali si adjuvant profilaxia rahitismului; tonic, antipiretic, antipruriginos; pacientii cu hipercolesteromie primara rezistenta la tratamentul cu fibre sau acid nicotinic au fost tratati cu carbune medicinal timp de 30 zile. Concentratia plasmatica de colesterol total si LDL au fost reduse cu 25 respectiv 41% si a crescut HDL-ul; pruritul asociat cu colostaza poate fi tratat cu CARBUNE MEDICINAL, efectul terapeutic dureaza cel putin 24 ore. 

Compozitie: 
Pulvis fructus quercus robur 580 mg si excipienti

Mod de administrare: 
adulti: 1-2 comprimate de 2-5 ori pe zi, dupa nevoie; copii: dozele se vor recomanda de catre medicul de familie sau medicul pediatru. A nu se depasi doza zilnica recomandata. 

Contraindicatii: 
constipatia cronica, hipersensibilitate la pulberea de ghinda. Se poate administra in perioada de gestatie cat si postnatal si in perioada alaptarii in functie de simptomatologia prezenta. Nu se administreaza copiilor sub 4 ani, si pacientilor cu usoara constipatie. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. 

Prezentare
40 comprimate



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review