Tiobec 800, 20 comprimate, Laborest Italia

  • -10%
Tiobec 800, 20 comprimate, Laborest Italia - AFECTIUNI-NEUROLOGICE - LABOREST ITALIA
P548490800

Tiobec 800, 20 comprimate este util pentru normalizarea functionarii sistemului nervos datorita actiunii combinate a ingredientelor sale.

[...]

Descriere: Tiobec 800, 20 comprimate, Laborest Italia

De fapt, acidul tioctic din Tiobec 800, 20 comprimate ajută la îmbunătățirea refacerii funcționalității celulare, motiv pentru care Tiobec 800, 20 comprimate de la Laborest promovează o funcție antioxidantă. Tiobec 800 este deci indicat pentru tratarea functionarii neurologice, reusind sa aduca beneficii pentru sanatate.

Supliment alimentar pe bază de acid a-lipoic (acid tioctic).

TEHNOLOGIE FAST-SLOW: garantează o eliberare rapidă a primului 50% din ingredient activ, lentă pentru restul de 50%, îmbunătățindu-i eficacitatea.

Poate fi utilizat atât în ​​timpul, cât și după terapia cu analgezice și/sau medicamente antiinflamatoare.

Fără gluten

*Valori nutriționale de referință zilnice pentru vitamine și săruri minerale (adulti) conform Reg. (UE) nr. 1169/2011

Tiobec 800, 20 comprimate: instrucțiuni de utilizare și dozare

Pentru utilizarea corectă a Tiobec 800, 20 comprimate, vă rugăm să consultați instrucțiunile din prospect și sfaturile medicului dumneavoastră.

Determinarea dozelor și metodelor de administrare a Tiobec 800, 20 comprimate sunt raportate în prospect, dar se poate recomanda un aport personalizat.

Se recomandă să luați 1 plic pe zi. Luați plicul cu cel puțin 30 de minute înainte de masă sau 3 ore după (pe stomacul gol).Tehnologia de filmare crește semnificativ tolerabilitatea și face posibilă luarea pe stomacul gol, îmbunătățind absorbția. Poate fi luat și de persoanele cu intoleranță sau sensibilitate la gluten.

Avertismente

Nu depășiți doza zilnică recomandată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor sub 3 ani. Suplimentele alimentare nu sunt concepute ca înlocuitori pentru o dietă variată și un stil de viață sănătos.

Format

Pachet de 20 de tablete 



Data ultimei actualizari: 2024-02-08 13:34:48
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review