Pampers Servetele Umede Cocos, 44 bucati

Pampers Servetele Umede Cocos, 44 bucati -  - PAMPERS
Pampers
P548490611

Pielea bebelusului tau este delicata si merita o curatare blanda.

[...]

Descriere: Pampers Servetele Umede Cocos, 44 bucati

Pampers Servetele Umede Cocos, 44 bucati contin ulei de cocos organic pentru hidratarea si protejarea pielii delicate a bebelusului tau. Acestea contin 0% plastic, cu fibre 100% pe baza de plante. Enzimele din urina si scaun modifica pH-ul pielii, crescand riscul de iritatii si eruptii cutanate.

Formula unica Pampers Servetele Umede Cocos, 44 bucati este testata dermatologic si protejeaza pH-ul natural al pielii mai bine decat vata si apa, reducand riscul de iritare a pielii. Deoarece Pampers Servetele Umede Cocos, 44 bucati sunt create tinand cont de pielea delicata a nou-nascutilor, acestea nu contin alcool sau coloranti.

Testat dermatologic si aprobat de dermatologii din Skin Health Alliance ca fiind sigur pentru pielea nou-nascutilor. Cu ulei organic de nuca de cocos.

100% fibre pe baza de plante, 0% plastic.

Ajuta la protejarea pielii delicate a bebelsului impotriva iritatiei mai bine decat vata si apa.

Cu parfum delicat de cocos.



Data ultimei actualizari: 2024-02-08 13:34:48
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review