Nivea Sun Lotiune Protectie Solara Bronzare Rapida, SPF50, 200ml

  • -10%
Nivea Sun Lotiune Protectie Solara Bronzare Rapida, SPF50, 200ml - PROTECTIE-SOLARA-2022 - NIVEA
NIVEA
W51527
Lotiunea de protectie solara si bronzare NIVEA SUN Protect & Bronze FPS 30 ofera o protectie eficienta impotriva razelor UVA/UVB si contine extract de Pro-melanina din plante ce [...]

Descriere: Nivea Sun Lotiune Protectie Solara Bronzare Rapida, SPF50, 200ml

Lotiunea de protectie solara si bronzare NIVEA SUN Protect & Bronze FPS 30 ofera o protectie eficienta impotriva razelor UVA/UVB si contine extract de Pro-melanina din plante ce accelereaza procesul natural de bronzare al pielii prin stimularea productiei de melanina proprie pielii (teste in vitro). Beneficii: Protectie imediata UVA si UVB; Contine extract de Pro-melanina din plante ce sustine procesul natural de bronzare al pielii (teste in vitro); Nu contine autobronzant; Formula usoara este rezistenta la apa; Produs disponibil in varianta cu FPS 20, 30 si 50. Mod de utilizare: Inainte de expunerea la soare, aplica pe piele un strat vizibil de lotiune, lasa-l sa se absoarba in piele, apoi reaplica pentru a asigura o acoperire completa.

Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review