Resource 2.0 Fibre Coffe, 4x200 ml, Nestle

Resource 2.0 Fibre Coffe, 4x200 ml, Nestle -  - NESTLE
Nestle
P548487617

Aliment pentru regimul dietetic al pacientilor malnutriti sau cu risc de malnutritie. Dieta lichida completa, hipercalorica, hiperproteica.

[...]

Descriere: Resource 2.0 Fibre Coffe, 4x200 ml, Nestle

Aliment pentru regimul dietetic al pacientilor malnutriti sau cu risc de malnutritie. Dieta lichida completa, hipercalorica, hiperproteica.

Ingrediente:
Apa, proteine din lapte, sirop de glucoza, sucroza, ulei de rapita cu continut scazut de acid erucic, cacao cu continut redus de grasime (1,4%), minerale (clorura de potasiu, citrat de  potasiu, citrat de sodiu, citrati de magneziu, oxid de magneziu, sulfat feros, sulfat de zinc, sulfat de mangan, sulfat cupric, florura de sodiu, clorura de crom, molibdat de sodiu, iodura de potasiu, selenat de sodiu), emulgator mono- si  digliceride ale acizilor grasi, aroma, vitamine [L-ascorbat de sodiu(vitamina C), , acetat de DL-alfa tocoferil (vitamina E), nicotinamida (niacina) D-pantotenat de calciu (acid pantotenic), clorhidrat de piridoxina (vitamina B6), acetat de retinil (vitamina A), mononitrat de tiamina (vitamina B1), riboflavina (vitamina B2), acid folic, filochinona (vitamina K), D-biotina colecalciferol (vitamina D)], stabilizator caragenan. Fara gluten.

Conditii de pastrare:
La temperaturi intre 4°C – 25 °C. Dupa deschidere, se pastreaza la frigider si se consuma in maxim 24 ore.

Utilizare:
Se recomanda a se servi rece. 1-2 portii pe zi pentru suplimentarea dietei. 4-5 portii pe zi ca unica sursa de nutritie sau la recomandarea medicului.

NOTA IMPORTANTA:

A SE ADMINISTRA SUB SUPRAVEGHERE MEDICALA

Se poate administra pe cale orala sau pe sonda

Se poate folosi ca unica sursa de nutritie.

A nu se folosi la copii cu varsta mai mica de 3 ani.

Nu este recomandat pentru nutritie parenterala (I.V.).

Prezentare:
4x200 ml



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:39:42
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review