Resource 2.0 cu Capsuni, 4 x 200 ml, Nestle

  • -5%
Resource 2.0 cu Capsuni, 4 x 200 ml, Nestle - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/NESTLE/FORMULE-SPECIALE-NESTLE - NESTLE
Nestle
P548487618

Aliment pentru regimul dietetic al pacientilor malnutriti sau cu risc de malnutritie. Dieta lichida completa, hipercalorica, hiperproteica.

Se incarca ofertele...

Descriere Resource 2.0 cu Capsuni, 4 x 200 ml, Nestle

Aliment pentru regimul dietetic al pacientilor malnutriti sau cu risc de malnutritie. Dieta lichida completa, hipercalorica, hiperproteica.

Mod de utilizare:
Se recomanda a se servi rece
1-2 portii pe zi pentru suplimentarea dietei
4-5 portii pe zi ca unica sursa de nutritie sau la recomandarea medicului.

Ingrediente:
Apă, proteine din lapte, sirop de glucoză, sucroză, ulei de rapiță cu conținut scazut de acid erucic, minerale (clorură de potasiu, citrat de potasiu, citrat de sodiu, citrați de magneziu, oxid de magneziu, sulfat feros, sulfat de zinc, sulfat de mangan, sulfat cupric, fluorură de sodiu, clorură de crom, molibdat de sodiu, iodura de potasiu, selenat de sodiu), emulgator mono-si digliceride ale acizilor grași, aromă, amidon, vitamine [L-ascorbat de sodiu (vitamina C), acetat de DL-alfa tocoferil (vitamina E), nicotinamidă (niacină), D-pantotenat de calciu (acid pantotenic) , clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), acetat de retinil (vitamina A), mononitrat t de tiamină (vitamina B1), riboflavină (vitamina B2), acid folic, filochinonă (vitamina K), D-biotină, colecalciferol (vitamina D)], stabilizator caragenan, colorant carmine. Fără gluten.

NOTA IMPORTANTA:
A SE ADMINISTRA SUB SUPRAVEGHERE MEDICALA
Se poate administra pe cale orala sau pe sonda
Se poate folosi ca unica sursa de nutritie.
Contine lapte.
A nu se folosi la copii cu varsta mai mica de 3 ani.
Nu este recomandat pentru nutritie parenterala (I.V.).
CONDITII DE PASTRARE:
La temperaturi intre 4°C – 25 °C
Dupa deschidere, se pastreaza la frigider si se consuma in maxim 24 ore

Prezentare:
4 x 200 mlData ultimei actualizari: 2023-10-04 17:39:42
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.