Resource 2.0 cu Caise, 4x200 ml, Nestle

Resource 2.0 cu Caise, 4x200 ml, Nestle - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/NESTLE/FORMULE-SPECIALE-NESTLE - NESTLE
Nestle
P548487615

Aliment pentru regimul dietetic al pacientilor malnutriti sau cu risc de malnutritie. Dieta lichida completa, hipercalorica, hiperproteica.

Se incarca ofertele...

Descriere Resource 2.0 cu Caise, 4x200 ml, Nestle

Aliment pentru regimul dietetic al pacientilor malnutriti sau cu risc de malnutritie. Dieta lichida completa, hipercalorica, hiperproteica.

Mod de utilizare:
Se recomanda a se servi rece
1-2 portii pe zi pentru suplimentarea dietei
4-5 portii pe zi ca unica sursa de nutritie sau la recomandarea medicului.

Ingrediente:
Apă, sirop de glucoză, proteine din lapte, ulei de rapiță cu conținut scăzut de acid erucic, sucroza, , minerale (citrat de sodiu, citrat de potasiu, clorură de potasiu, oxid de magneziu, citrati de magneziu, sulfat feros, clorură de sodiu, sulfat de zinc, citrati de calciu, sulfat de mangan, sulfat cupric, fluorură de sodiu, clorura de crom, molibdat de sodiu, iodură de potasiu, selenat de sodiu), emulgatori (esteri ai acizilor mono- și diacetiltartric cu mono- și digliceridele acizilor grasi, , mono- și digliceride ale acizilor grași), vitamine (L-ascorbat de sodiu (vitamina C), acetat de DL-alfa tocoferil (vitamina E), nicotinamidă (niacină), D-pantotenat t de calciu (acid pantotenic), clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), mononitrat de tiamina (vitamina B1), riboflavină (vitamina B2), acetat de retinil (vitamina A), acid folic, filochinonă (vitamina K), D-biotină, colecalciferol (vitamina D), arome, stabilizator gumă Gellan, colorant (beta-caroten). Fara gluten

NOTA IMPORTANTA:
A SE ADMINISTRA SUB SUPRAVEGHERE MEDICALA
Se poate administra pe cale orala sau pe sonda
Se poate folosi ca unica sursa de nutritie.
Contine lapte.
A nu se folosi la copii cu varsta mai mica de 3 ani.
Nu este recomandat pentru nutritie parenterala (I.V.).
CONDITII DE PASTRARE:
La temperaturi intre 4°C – 25 °C
Dupa deschidere, se pastreaza la frigider si se consuma in maxim 24 ore

Prezentare:
4 x 200 mlData ultimei actualizari: 2023-10-04 17:39:42
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.