Sirop tuse expectoranta si seaca,125 ml, Pediakid

  • -8%
Sirop tuse expectoranta si seaca,125 ml, Pediakid -  - PEDIAKID
Pediakid
P548487704

Sirop de tuse Toux seche & grasse (citron) este eficient in tratamentul simptomatic al tusei de diverse etiologii cu caracter uscat sau umed, având proprietăți expectorante, secretolitice si bronhodilatatoare.

[...]

Descriere: Sirop tuse expectoranta si seaca,125 ml, Pediakid

Sirop de tuse Toux seche & grasse (citron) este eficient in tratamentul simptomatic al tusei de diverse etiologii cu caracter uscat sau umed, având proprietăți expectorante, secretolitice si bronhodilatatoare.

Normalizează secrețiile bronșice si menține sănătatea aparatului repirator, protejând căile respiratorii. Scaderea rapidă a severității simptomatologiei acute.

Mod de administrare:

  • Poate fi administrat pe cale orală, incepând cu 6 luni.
  • Agitați flaconul înainte de utilizare iar dozajul trebuie efectuat cu capacul de dozaj inclus:
  • De la 6 luni la 5 ani: 5 ml folosind capacul de măsurare gradat de la o unitate/zi până la patru/zi, luând ultima doză înainte de culcare
  • Peste 5 ani: 10 ml folosind capacul de măsurare gradat de la două unități/zi până la patru/zi, luând ultima doză înainte de culcare

Compozitie:

  • Sirop organic de Agave
  • Fibre organice de Acacia
  • Fibre prebiotice de salcâm Fibregum® fibrele de salcâm formează o peliculă pe mucoasa bronșică pentru calmarea iritațiilor și protejarea la agenții externi iritanți.
  • Glicerină vegetală din porumb, floarea soarelui și rapiță glicerina vegetală, datorită proprietăților sale lubrifiante, umectante și emoliente, stimulează hidratarea mucusului, facilitând astfel expectorația fiziologică, calmând membrana mucoas ei iritate Extracte de plante: cimbru, plantan, imortela, iederă și mușcată extracte de plante utilizate în mod tradițional în tratamentul tusei seacă și expectorantă, avand proprietăți naturale antiseptice, antiinflamatoare, expectorante, secretolitice și calmante.

Prezentare:
125 ml



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review