Sirop Paxeladine 2mg/ml, 100ml, Ipsen

P548487912
Sirop Paxeladine 2mg/ml, 100ml, Ipsen - TUSE-SEACA - IPSEN PHARMA S.A.S.

Paxeladine 2 mg/ml este indicat pentru tratamentul simptomatic al tusei uscate şi iritative la adulţi şi copii cu vârsta peste 30 luni şi cu greutatea peste 15 kg. Dacă după câteva zile nu vă simţiţi mai bine sau vă simţiţi mai rău, trebuie să vă adresaţi unui medic. Durata tratamentului trebuie să fie scurtă (câteva zile) şi limitată la perioada de tuse.

[...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Sirop Paxeladine 2mg/ml, 100ml, Ipsen

Paxeladine 2 mg/ml este indicat pentru tratamentul simptomatic al tusei uscate şi iritative la adulţi şi copii cu vârsta peste 30 luni şi cu greutatea peste 15 kg. Dacă după câteva zile nu vă simţiţi mai bine sau vă simţiţi mai rău, trebuie să vă adresaţi unui medic. Durata tratamentului trebuie să fie scurtă (câteva zile) şi limitată la perioada de tuse.

Contraindicatii: Nu utilizaţi Paxeladine 2 mg/ml dacă sunteţi alergic la substanţa activă sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.

Precautii: Înainte să utilizaţi Paxeladine 2 mg/ml, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Sarcina, alăptarea și fertilitatea: Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament. Sarcina: Acest medicament nu trebuie administrat în timpul sarcinii. Daca descoperiţi ca sunteţi gravidă în timpul tratamentului, spuneţi imediat medicului dumneavoastră. Doar medicul dumneavoastră poate decide necesitatea de a continua tratamentul. Alăptarea: Acest medicament trebuie evitat în timpul alăptării. Conducerea vehiculelor și folosirea utilajelor: Paxeladine 2 mg/ml nu influenţează capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

Mod de administrare: Luaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum este descris în acest prospect sau aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutaţi cu medicul sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

Linguriţa dozatoare cu capacitatea de 2,5 ml conţine 5 mg citrat de oxeladină şi cea cu capacitatea de 5 ml conţine 10 mg citrat de oxeladină. Paxeladine 2 mg/ml este recomandat pentru adulţi şi copii cu vârsta peste 30 luni şi cu o greutatea peste 15 kg. Utilizaţi linguriţa dozatoare dublă cu capacitatea de 2,5 ml, respectiv 5 ml.

Doza recomandată este după cum urmează:

  • Copii cu greutatea între 15-20 kg (aproximativ între 30 luni-6 ani):  o linguriţă dozatoare cu capacitatea de 2,5 ml la fiecare 4 ore, fără a depăşi maximum de 3-4 linguriţe dozatoare pe zi, în funcţie de greutate.
  • Copii cu greutatea între 20-30 kg (aproximativ între 6-10 ani):  o linguriţă dozatoare cu capacitatea 5 ml la fiecare 4 ore, fără a depăşi maximum de 2-3 linguriţe dozatoare pe zi, în funcţie de greutate.
  • Copii cu greutatea între 30-50 kg (aproximativ între 10-15 ani):  o linguriţă dozatoare cu capacitatea de 5 ml la fiecare 4 ore, fără a depăşi maximum de 3-5 linguriţe dozatoare pe zi, în funcţie de greutate.
  • Adulţi: o linguriţă dozatoare cu capacitatea de 5 ml la fiecare 4 ore, fără a depăşi maximum de 5 linguriţe pe zi.

Compozitie:  Substanţa activă este citrat de oxeladină. Flaconul cu 125 ml sirop conține 0,25 g citrat de oxeladină.  Celelalte componente sunt: soluţie de sucroză (zahăr), aromă de cacao (amestec de arome naturale şi sintetice, apă şi etanol), sorbat de potasiu, apă purificată.

Prezentare: 120 ml



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review