Sinecod Sirop, 200ml, GSK

Sinecod Sirop, 200ml, GSK - TUSE-SEACA - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/TUSE/TUSE-SEACA - GSK SRL OMEGA PHARMA
P01477
Actiune terapeutica: Butamiratul citric, singurul principiu activ al Sinecod este un supresor central al tusei si nu contine alcaloizi de opiu. In plus, Sinecod reduce rezistenta cailor aeriene, efect evidentiat
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.
Se incarca ofertele...

Descriere Sinecod Sirop, 200ml, GSK

Actiune terapeutica:

Butamiratul citric, singurul principiu activ al Sinecod este un supresor central al tusei si nu contine alcaloizi de opiu. In plus, Sinecod reduce rezistenta cailor aeriene, efect evidentiat prin imbunatatirea valorilor spirometrice.

Indicatii:

Tuse acuta de cauze variate.

Supresia tusei pre- si post-operatorii in chirurgie si bronhoscopie.

Tuse convulsiva.

Compozitie:

Principiu activ:

butamirat citric.

Sirop: 10 ml contin: butamirat dihidrogenocitrat 15 mg.

Excipienti: sorbitol, zaharina, vanilina; conservanti: E 210. Siropul si picaturile contin indulcitori sintetici, motiv pentru care poate fi utilizat si de diabetici.

Mod de administrare:

Sirop:

- copii 3-6 ani: 5 ml de 3 ori pe zi;

- copii 6-12 ani: 10 ml de 3 ori pe zi;

- copii peste 12 ani: 15 ml de 3 ori pe zi;

- adulti: 15 ml de 4 ori pe zi.

Pe cat posibil, se prefera administrarea inaintea meselor.

Contraindicatii: Hipersensibilitate la principiul activ.

Precautii:

Sarcina si alaptare:

-in studiile pe animale nu s-a observat nici un fel de efect advers fetal. Totusi, se recomanda ca Sinecod sa nu fie folosit in primul trimestru, iar in restul perioadei de sarcina acesta se va administra doar daca este necesar. In absenta datelor despre posibilitatea eliminarii in lapte a substantei active, se recomanda evitarea administrarii Sinecod in perioada de alaptare.

Reactii adverse:

Greata, diaree, eritem cutanat, vertij au fost observate intr-o proportie de circa 1% din cazurile tratate cu Sinecod, simptome care dispar dupa reducerea dozei sau intreruperea terapiei.

Prezentare:

200 mlData ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.