Mucofortin 600 mg, 10 comprimate efervescente, Natur Produkt

Mucofortin 600 mg, 10 comprimate efervescente, Natur Produkt -  - ZDROVIT
ZDROVIT
P459820036

Comprimatele efervescente Mucofortin contin substanta activa acetilcisteina, care reduce vascozitatea secretiilor bronsice si imbunatateste expectoratia.

[...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Mucofortin 600 mg, 10 comprimate efervescente, Natur Produkt

Proprietăți:

Indicat la adulți pentru tratamentul mucolitic de durată scurtă al tulburărilor acute ale tractului respirator

Mucofortin este indicat la adulți pentru tratamentul mucolitic de durată scurtă al tulburărilor acute ale tractului respirator (răceala obișnuită), asociate cu hipersecreție de mucus dens și vâscos.

Compoziție:

Substanța activă este acetilcisteină. Un comprimat efervescent conține acetilcisteină 600 mg.

-Celelalte componente sunt: acid citric anhidru, izomalt, hidrogencarbonat de sodiu, acid ascorbic, aspartam (E 951), aromă de lămâie. Mucofortin conține sodiu Acest medicament conține 183,4 mg sodiu per doză, echivalent cu 9,17% din doza zilnică maximă recomandată de OMS de 2 g sodiu pentru un adult. Mucofortin conține izomalt Acest medicament conține izomalt (un îndulcitor).

Dacă vi s-a spus că aveți o intoleranță la unele zaharuri, discutați cu medicul înainte să luați acest medicament. Mucofortin conține aspartam. Acest medicament conține 39,9 mg aspartam în fiecare comprimat. Aspartamul este o sursă de fenilalanină. Poate fi dăunător dacă aveți fenilcetonurie, o boală genetică rară în care fenilalanină se acumulează pentru că organismul nu o poate elimina bine.

Mod de administrare:

Adulți: 1 comprimat efervescent o dată pe zi (echivalent cu 600 mg acetilcisteină o dată pe zi).

Utilizarea la copii și adolescenți: Din cauza cantității de substanță activă, Mucofortin nu se va utiliza la copiii și adolescenții cu vârsta sub 18 ani.

Administrare orală.

Se dizolvă comprimatul efervescent în ½ pahar de apă și se bea imediat după reconstituire. Soluția este limpede și incoloră.

Prezentare:

10 comprimate efervescente



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review