Imunotus sirop, 150ml

Imunotus sirop, 150ml -  - FITERMAN
Fiterman
123697744
Imunotus sirop acționează prin fluidizarea secrețiilor mucoaseși favorizează expectorația. Imunotus sirop contribuie la menținerea stării de sănătate a căilor respiratorii și [...]

Descriere: Imunotus sirop, 150ml

Imunotus sirop acționează prin fluidizarea secrețiilor mucoaseși favorizează expectorația. Imunotus sirop contribuie la menținerea stării de sănătate a căilor respiratorii și la funcționarea normală a sistemului imunitar.

Ingrediente:

Zahăr, apa purificată, stabilizator (glicerol), extract de cimbru, extract de ciuboțica cucului, extract de șoc, conservant (extract de rozmarin), acid ascorbic.

Ingrediente active:

Extract fluid din frunze de cimbru de cultură 200 mg. Extract fluid din flori de ciuboțica cucului 200 mg. Extract uscat din fructe de șoc 75 mg. Vitamina C 10 mg.

Precauții:

Preparatele cu ciuboțica cucului nu se recomandă copiilor cu laringită obstructivă în antecedente, precum și copiilor astmatici. Nu se recomandă copiilor cu hipersensibilitate la oricare dintre ingrediente.

Atenție:

se recomandă agitarea flaconului înainte de utilizare!

Atenționări:

Pot să apară cazuri rare de reacții adverse la nivelul tractului digestiv, datorită prezenței în componența preparatului a extractului de cimbru și a exractului de ciuboțica cucului.

Mod de administrare:

Se administrează pe cale orală. Copii 2-4 ani : 2,5 ml de 3 ori pe zi. Copii 5-7 ani : 5 ml de 2 ori pe zi. Copii 8-12 ani : 5 ml de 3-4 ori pe zi. Produsul poate fi administrat până la 14 zile.

Prezentare:

150 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review