Calmofluid-T 120g, sirop expectorant, Tis

P12785
Calmofluid-T 120g,  sirop expectorant, Tis - TUSE-CU-SECRETII - TIS FARMACEUTIC
Indicații: Afecțiuni bronhopulmonare, cu spută vâscoasă, care nu poate fi eliminată prin procesul de clearance mucociliar și prin tuse: traheobronșite, bronșite acute sau cronice, cu [...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.

Indicații:

Afecțiuni bronhopulmonare, cu spută vâscoasă, care nu poate fi eliminată prin procesul de clearance mucociliar și prin tuse: traheobronșite, bronșite acute sau cronice, cu tuse iritativă, și prevenirea complicațiilor legate de efortul de tuse pre și postoperator.

Administrare:

Utilizați întotdeauna Calmofluid-T exact așa cum v-a spus medicul dumneavoastră. Trebuie să discutați cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteți sigur.

-Adulți și copii peste 10 ani: doza recomandată este de 10 ml sirop de 3 – 4 ori/zi

-Copii peste 3 ani: doza recomandată este de 5 ml sirop de 4 ori/zi

-Copii între 1 – 3 ani: doza recomandată este de 2,5 ml sirop de 3 ori /zi

În special datorită prezenței extractului fluid de licviriție în compoziția Calmofluid-T, nu se recomandă administrarea medicamentului timp îndelungat și în doze mai mari decât cele indicate.

P12785

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: