Ambroxol 30mg, 20 comprimate, Vim Spectrum

Ambroxol 30mg, 20 comprimate, Vim Spectrum -  - VIM SPECTRUM SRL
P30945

Ambroxolul, substanta activa a Ambroxol Vim Spectrum, mareste secretia de mucus din caile respiratorii, faciliteaza expectoratia si usureaza tusea.

[...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: Ambroxol 30mg, 20 comprimate, Vim Spectrum

Ambroxolul, substanta activa a Ambroxol Vim Spectrum, mareste secretia de mucus din caile respiratorii, faciliteaza expectoratia si usureaza tusea.
Ambroxol Vim Spectrum este indicat ca secretolitic in tratamentul afectiunilor bronsice acute si episoadelor de acutizare ale bronhopneumopatiei sau ale altor afectiuni bronhopulmonare cronice asociate cu secretie anormala de mucus si afectare a transportului mucusului.

Cum sa utilizati Ambroxol Vim Spectrum

Luati intotdeauna acest medicament exact asa cum v-a spus medicul sau farmacistul. Discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.

Doza recomandata este::

- Adulti si copii cu varsta peste 12 ani
Se administreaza 1-2 comprimate Ambroxol 30 mg (30 – 60 mg clorhidrat de ambroxol), de 2 ori pe zi.

- Copii cu varsta cuprinsa intre 6 - 12 ani
Se administreaza 1-2 comprimate Ambroxol 30 mg (30 – 60 mg clorhidrat de ambroxol) pe zi.

Datorita continutului mare de substanta activa, Ambroxol Vim Spectrum nu este adecvat pentru utilizare la copii cu varsta mai mica de 6 ani; pentru acestia este adecvat ambroxolul sub forma de sirop sau picaturi orale solutie.

Comprimatele trebuie luate cu lichid, dupa mese.

Daca simptomele dumneavoastra nu s-au ameliorat dupa tratamentul cu Ambroxol Vim spectrum pentru afectiuni respiratorii acute, trebuie sa va consultati medicul.

Daca utilizati mai mult Ambroxol Vim Spectrum decat trebuie
Daca utilizati mai mult decat trebuie din Ambroxol vim Spectrum, cereti sfatul medicului dumneavoastra sau farmacistului. Pana in prezent nu au fost descrise efecte datorate supradozajului la om. Pe baza raportarilor unor cazuri de supradozaj accidental sau/si din greseli de administrare, simptomele observate sunt similare cu reactiile adverse cunoscute ale Ambroxol Vim Spectrum la doze recomandate si daca apar, se va administra tratament simptomatic.

Daca uitati sa utilizati Ambroxol Vim Spectrum
Daca ati uitat sa luati o doza, luati alta, imediat ce v-ati amintit. Nu luati o doza dubla pentru a compensa doza uitata. Luati apoi urmatoarea doza ca de obicei.

Daca incetati sa utilizati Ambroxol Vim Spectrum
Ambroxol Vim Spectrum trebuie luat numai atunci cand este nevoie si trebuie intrerupt dupa imbunatatirea starii de sanatate.

Daca aveti orice intrebari suplimentare cu privire la acest medicament, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.

Reactii adverse posibile

Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele.

Urmatoarele reactii adverse au fost raportate la administrarea ambroxol:

Reactii adverse frecvente (afecteaza mai putin de 1 din 10 utilizatori):
- senzatie de rau (greata).

Reactii adverse mai putin frecvente (afecteaza mai putin de 1 din 100 utilizatori):
- diaree,
- stare de rau (varsaturi),
- indigestie
- dureri abdominale.

Reactii adverse rare (afecteaza mai putin de 1 din 1000 utilizatori):
- reactii de hipersensibilitate
- eruptie trecatoare pe piele,
- urticarie

Reactii adverse cu frecventa necunoscuta (care nu poate fi estimata din datele disponibile):
- reactii anafilactice inclusive soc anafilactic, angioedema (umflarea rapida a pielii, tesutului subcutanat, tesuturilor mucosae si submucosae) si prurit
- reactii adverse cutanate severe (inclusive eritem polimorf, sindrom Stevens-Johnson/necroliza epidermica toxica si pustuloza exantemica generalizata acuta.

Prezentare:
20 comprimate



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review