Alinan Imunotus Iedera sirop, 150ml

Alinan Imunotus Iedera sirop, 150ml - TUSE-CU-SECRETII - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/TUSE/TUSE-CU-SECRETII - FITERMAN
Fiterman
Gama Alinan
P459820948
Proprietati: Este un supliment alimentar pentru sanatatea cailor respiratorii special conceput pentru a fi administrat la copii cu varsta peste 2 ani. Indicatii: - este indicat pentru fluidizarea secretiilor mucoase si
Se incarca ofertele...

Descriere Alinan Imunotus Iedera sirop, 150ml

Proprietati:

Este un supliment alimentar pentru sanatatea cailor respiratorii special conceput pentru a fi administrat la copii cu varsta peste 2 ani.

Indicatii:

- este indicat pentru fluidizarea secretiilor mucoase si favorizarea expectoratiei;

- contribuie la mentinerea starii de sanatate a cailor respiratorii si la functionarea normala a sistemului imunitar.

Avantaje:

Alinan Imunotus Iedera, sirop contine ingrediente active naturale care contribuie la mentinerea starii de sanatate a cailor respiratorii si la functionarea normala a sistemului imunitar. Ingrediente: - apa purificata, indulcitor (sorbitol), extract de cimbru 50 mg, extract de pătlagină 50 mg, extract de nalbă 50 mg, extract de iederă 25 mg, acid ascorbic 10 mg (12,5% DZR/VNR*), conservant (sorbat de potasiu).

*Valoarea nutritionala de referinta conform Reg. 1169/2011

Valoare energetica : 4,6 kcal/ 5 ml sirop.

Mod de administrare:

Produsul Alinan Imunotus Iedera, sirop se administreaza pe cale orala.

Copii 2-4 ani: 2,5 ml de 3 ori pe zi;

Copii 5-7 ani: 5 ml de 2 ori pe zi;

Copii 8-12 ani: 5 ml de 3-4 ori pe zi.

Produsul poate fi administrat pana la 14 zile. Se recomanda agitarea flaconului înainte de utilizare! Nu se recomanda copiilor cu hipersensibilitate la oricare dintre ingrediente.

Prezentare:

150 mlData ultimei actualizari: 2023-09-25 14:03:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.