ACC 600 mg, 10 plicuri x 1 comprimat, Sandoz

ACC 600 mg, 10 plicuri x 1 comprimat, Sandoz - Tuse - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/TUSE/TUSE-CU-SECRETII - SANDOZ
Sandoz
P459821821
Grupă farmacoterapeutică: - expectorante fără combinații cu antitusive, mucolitice. Indicatii: Indicat în terapia mucolitică în cazul afecțiunilor acute și cronice ale bronșiilor și plămânilor, cu
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.
Se incarca ofertele...

Descriere ACC 600 mg, 10 plicuri x 1 comprimat, Sandoz

Grupă farmacoterapeutică:

- expectorante fără combinații cu antitusive, mucolitice.

Indicatii:

Indicat în terapia mucolitică în cazul afecțiunilor acute și cronice ale bronșiilor și plămânilor, cu secreție mucoasă vâscoasă.

Ingrediente:

Un comprimat efervescent conține acetilcisteină 600 mg și ecipienți: acid citric anhidru, hidrogenocarbonat de sodiu, carbonat de sodiu anhidru, manitol, lactoza anhidră, acid ascorbic, ciclamat de sodiu, zaharină sodică dihidrat, citrat de sodiu dihidrat, Blackberry Flavour “B” (aromă de mure).

Mod de administrare:

Adulți și adolescenți cu vârsta peste 14 ani - jumătate de comprimat efervescent de două ori pe zi sau un comprimat efervescent o dată pe zi (echivalent cu 600 mg acetilcisteină pe zi).

Comprimatele efervescente trebuie dizolvate în apă și administrate după mese. Precauții: Se recomandă precauție la pacienții cu ulcer gastro-duodenal activ.

Contraindicații:

Nu trebuie administrat la pacienții cu sensibilitate la acetilcisteină sau la oricare dintre excipienții produsului. Nu trebuie administrat la copiii cu vârsta sub 14 ani (datorită conținutului ridicat în substanța activă.

În aceste cazuri sunt disponibile preparatele cu un conținut mai scăzut de acetilcisteină.

La copiii cu vârsta sub 1 an, acetilcisteina poate fi administrată numai dacă este strict necesar și sub strictă monitorizare medicală.

Nu sunt disponibile date relevante privind dozajul acetilcisteinei la nou-născuți.

Prezentare: 10 comprimateData ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.