Acc 200 mg pulbere, 20 plicuri, Sandoz

P13592
Acc 200 mg pulbere, 20 plicuri, Sandoz - TUSE-CU-SECRETII - SANDOZ
Sandoz

ACC 200 este un medicament recomandat pentru fluidificarea mucusului în cazul afecțiunilor respiratorii însoțite de un mucus hipervascos (expectorant).

[...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Acc 200 mg pulbere, 20 plicuri, Sandoz

ACC 200 este un medicament recomandat pentru fluidificarea mucusului în cazul afecțiunilor respiratorii însoțite de un mucus hipervascos (expectorant).

Indicații:
Terapie mucolitică în cazul afecțiunilor acute și cronice ale bronșitelor, cu secreție mucoasă vâscoasă.

Reacții adverse:

  • Apariția durerilor de cap, inflamația membranei mucoasei bucale(stomatită) și ținnitus au fost raportate în cazuri rare. în cazuri foarte izolate pot apărea diaree, vomă, greață.
  • Conform rapoartelor unor cazuri individuale, reacții alergice au fost observate după administrarea de acetilcisteină, că scăderea tensiunii arteriale, convulsii la nivelul tactului respirator(bronhospasm), erupții cutanate(exantem), prurit, accelererarea ratei cardiace{tahicardie)și urticarie.
  • Bronhospașmele ce au fost observate în cazuri izolate au apărut în special la pacienții cu un sistem bronșic hiperreactiv astm bronșic, așa-numiții " hiper-respondenți" (sensibilitate crescută a bronhiilor la diferite iritații).
  • Apariția sângerărilor în legătură cu administrarea de acetilcisteină a fost raportă în cazuri individuale, parțial în legătură cu reacții de hipersensibilitate.
  • Dacă observați reacții adverse ce nu sunt menționate în acest prospect vă rugăm informați medicul curant sau farmacistul.
  • Administrarea de ACC 200 nu trebuie continuată ia apariția primelor simptome ale unei hipersensibilități.
  • Vă rugăm să informați medicul curant astfel încât acesta să poată decida asupra gradului de severitate și dacă este necesară supra măsurilor corespunzătoare.

Contraindicații:
Nu trebuie să luați ACC 200 în cazul unei hipersensibilități cunoscute la acetilcisteină, componența activă a ACC 200 sau la unul din excipenți. Mucoviscidoza Pacienții ce suferă de mucoviscidoză (afecțiune metabolică congenitală cu susceptibilitate crescută pentru infecțiile respiratorii) și cu o greutate corporală de peste 30 kg pot utiliza doze de până la 800

Compoziție:
Componența activă: 1 plic cu 3g pulbere conține 200mg acetilcisteină. Excipienți: acd ascorbic (vitamina C), zaharină, zaharoza, aromatizanți.

Mod de administrare:

  • Dacă medicul curant nu a prescris o altă schemă de dozaj pentru ACC 200, sunt valabile următoarele doze.
  • Adulții șii tinerii de 14 ani trebuie să utilizeze conținutul a 1 plic de 2-3 ori zilnic (400-600mg acetilcisteină/zi).
  • Copiii între 6-14 ani trebuie să ia conținutul a 1 plic de 1-2 ori zilnic (200-400mg acetilcisteină/zi).

Recomandare pentru diabetici:

  • 1 plic cu 3 g publere con'ine 0,24 carbohidrați, în unități. mg/zi dacă este necesar.
  • Copiii în vârstă de peste 6 ani trebuie să ia conținutul a 1 plic de 2 ori pe zi (400mg acetilcisteină/zi). 

Prezentare:
20 plicuri



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review