ACC 200 mg Lamaie si Miere, 20 plicuri, Sandoz

ACC 200 mg Lamaie si Miere, 20 plicuri, Sandoz - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/TUSE/TUSE-CU-SECRETII - SANDOZ
Sandoz
P459790122

Descriere Proprietăți: Acetilcisteină aparține unei clase de medicamente denumite mucolitice și are proprietăți mucolitice. Substanța este utilizată pentru fluidizarea secrețiilor bronșice excesive sau vâ

Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.
Se incarca ofertele...

Descriere ACC 200 mg Lamaie si Miere, 20 plicuri, Sandoz

Descriere

Proprietăți:

Acetilcisteină aparține unei clase de medicamente denumite mucolitice și are proprietăți mucolitice.

Substanța este utilizată pentru fluidizarea secrețiilor bronșice excesive sau vâscoase, în afecțiuni respiratorii (bronșită acută, bronșită cronică și reacutizările acesteia, bronsiectazii și mucoviscidoză).

Compoziție:

Substanța activă este acetilcisteină. Fiecare plic cu 3 g pulbere conține acetilcisteină 200 mg.

Mod de administrare:

Doza uzuală: Copii cu vârsta sub 2 ani - datorită cantității mari de substanță activă ACC lămâie și miere nu trebuie utilizat la copiii cu vârsta sub 2 ani.

Copii cu vârsta între 2-5 ani - 1/2 plic de 2-3 ori pe zi (echivalent cu 200-300 mg acetilcisteină/zi).

Copii cu vârsta între 6-14 ani - 1 plic de 2 ori pe zi (echivalent cu 400 mg acetilcisteină/zi).

Adulți și adolescenți cu vârsta peste 14 ani - 1 plic de trei ori pe zi (echivalent cu 600 mg acetilcisteină).

Luați ACC lămâie și miere 200 mg după mese. Dizolvați pulberea într-un pahar cu apă fierbinte și beți întregul conținut al paharului, cât de fierbinte puteți.

Dacă simptomele dumneavoastră se agravează sau nu se ameliorează după 4-5 zile, vă rugăm să vă adresați medicului dumneavoastră. În cazul bronșitei cronice și al mucoviscidozei, tratamentul trebuie continuat pe o perioadă mai lungă de timp pentru a realiza profilaxia infecției.

Atenționări și precauții:

Nu utilizați ACC lămâie și miere dacă sunteți alergic la acetilcisteină sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.

- dacă suferiți de astm bronșic, trebuie să vă anunțați medicul înainte de a utiliza acest medicament;

- dacă ați avut o boală ulceroasă;

- dacă aveți dureri de stomac după ce luați acest medicament, trebuie să întrerupeți utilizarea lui și să vă adresați medicului;

- apariția reacțiilor severe ale pielii cum sunt sindromul Stevens-Johnson și sindromul Lyell s-au raportat foarte rar în asociere cu acetilcisteină.

Dacă apar modificări cutanate sau mucoase noi, trebuie să vă adresați fără întârziere unui medic și administrarea acetilcisteinei trebuie întreruptă.

Prezentare: 20 plicuriData ultimei actualizari: 2024-05-10 11:46:22
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.