Sirop din muguri de brad, Tis

P22016
Sirop din muguri de brad, Tis - TUSE - TIS FARMACEUTIC

Siropul contine o asociere de doua extracte naturale (brad si catina), care sustin mecanismul natural de aparare al organismului, in special la nivelul tractului respirator si contribuie la imbunatatirea confortului

[...]

Sirop din muguri de brad, Tis

Extractul de muguri de brad are o compoziție complexă, conferind produsului  o aromă placută și puternică, ce ușurează respirația.

Extractul de muguri de brad conține uleiuri volatile , derivati flavonici și fenolici, substanțe rezinoase, vitamine, care acționează sinergic limitând obstrucția locala a căilor respiratorii superioare.

Siropul de brad stimulează capacitatea de apărare a organismului în perioadele reci, fiind folosit ca tratament complementar la nivelul căilor respiratorii superioare.

Mod de utilizare:

Adulți: câte 1 lingură de 3-4 ori pe zi.

Copii peste 1 an: câte 1 linguriță de 3-4 ori pe zi.

Prezentare:
150 ml



Data ultimei actualizari: 2023-06-12 09:49:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review