Sirop de tuse HerbalSept Duo, 100 ml, Zdrovit

  • -7%
Sirop de tuse HerbalSept Duo, 100 ml, Zdrovit - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/TUSE - ZDROVIT
ZDROVIT
P459800084
Tusea este un reflex defensiv al organismului de eliminare a substanțelor iritante sau care obstrucționează căile respiratorii, astfel încât respirația și fluxul de oxigen să
Se incarca ofertele...

Descriere Sirop de tuse HerbalSept Duo, 100 ml, Zdrovit

Tusea este un reflex defensiv al organismului de eliminare a substanțelor iritante sau care obstrucționează căile respiratorii, astfel încât respirația și fluxul de oxigen să funcționeze eficient.

Corpurile străine, praful, fumul, mucusul sau particulele de alimente, stimulează receptorii din căile respiratorii care trimit semnale către creier și astfel este activat reflexul tusei.

Proprietăți:

- prin intermediul extractelor naturale din plante de calitate superioară – nalbă, hibiscus și miere – siropul calmează iritațiile de la nivelul mucoasei faringiene și bucale;

- ingredientele active îmbracă mucoasa tractului respirator superior asemenea unui balsam, protejând-o împotriva altor atacuri; - ameliorează durerea în gât și atenuează tusea productivă.

Ingrediente:

Extract de Nalbă. Nalba este o plantă medicinală cu rol important în fitoterapie, fiind apreciată pentru calitățile sale deosebite. Proprietățile medicinale ale rădăcinii de Nalbă provin din mucilagul pe care planta îl produce și care conține antioxidanți și flavonoizi ce acoperă și protejează mucoasa gâtului. Astfel, tusea este ameliorată. Extract de Hibiscus. În cazul tușei, acțiunea principală a extractului de Hibiscus este de a dizolva flegma și de a reduce aderența și grosimea acesteia. Datorită acestei acțiuni mucolitice, este indicat în cazul tusei productive cu cantități excesive de mucus.

Miere - este un ingredient cu acțiune demulcență (de calmare a iritației gâtului) și emolientă. Mai mult are propritetăți antiinflamatorii și antibacteriene.

Mod de administrare:

Copii începând cu vârsta de 2 ani - câte 2.5 ml, de până la 3 ori pe zi.

Copii cu vârsta cuprinsă între 6‑12 ani - câte 5 ml de până la 3 ori pe zi.

Copii cu vârsta peste 12 ani și adulți - câte 5 ml de până la 6 ori pe zi.

Pentru o dozare exactă, este recomandat să utilizați paharul gradat din interiorul ambalajului. Dacă simptomele persistă mai mult de 2-3 zile, trebuie consultat medicul.

Prezentare:

100 mlData ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.