Sirop antitusiv Aspecton Junior, 100 ml, Krewel Meuselbach

Sirop antitusiv Aspecton Junior, 100 ml, Krewel Meuselbach - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/TUSE - KREWEL MEUSELBACH
P459790627

Aspecton Junior este un sirop utilizat pentru iritația membranei mucoase care căptușește cavitatea bucală și gâtul și pentru tusea uscată iritativă asociată. Proprietăți: - ameliorează

Se incarca ofertele...

Descriere Sirop antitusiv Aspecton Junior, 100 ml, Krewel Meuselbach

Aspecton Junior este un sirop utilizat pentru iritația membranei mucoase care căptușește cavitatea bucală și gâtul și pentru tusea uscată iritativă asociată.

Proprietăți:

- ameliorează imediat tusea iritativă și calmează mucoasa uscată a căilor respiratorii;

- atenuează tusea fără a o bloca;

- formează o peliculă protectoare pe mucoasa cavității bucale și faringiene;

- bine tolerat; - poate fi combinat cu expectorante sau alte medicamente pentru răceală.

Caracteristici:

- sirop hidratant și liniștitor; - fără zahăr, alcool sau conservanți; - fără lactoză sau gluten; - aromă de miere; - seringă dozatoare prietenoasă pentru copii.

Ingrediente:

100 ml lichid conțin 11.12 g extract fluid de Lichen islandicus.

Alte ingrediente - sorbat de potasiu, maltitol soluție, acid citric anhidru, hidroxietilceluloză, macrogolglicerol hidroxistearat, propilenglicol, sucraloză, aromă de miere, apă purificată.

Mod de utilizare:

Copii între 1-4 ani - 5 ml o dată sau de 2 ori pe zi

Copii între 5-10 ani - 10 ml de 2 ori pe zi.

Copii/adolescenți 11-16 ani - 10 ml de 3-4 ori pe zi.

Dacă simptomele persistă mai mult de 3 zile, fără nicio ameliorare, trebuie consultat medicul.

Precauții:

Apecton Junior antitusic nu se administrează copiilor cu vârsta mai mică de 1 an. Acest produs conține maltitol soluție. Dacă medicul dumneavoastră v-a atenționat că aveți intoleranță la unele categorii de glucide, vă rugăm să-l întrebați înainte de a lua acest produs. Maltitolul poate avea un ușor efect laxativ.

Macrogolglicerol poate provoca disconfort gastric și diaree. Produsul nu ar trebui să fie utilizat în timpul sarcinii și alăptării decât după ce ați consultat medicul. Este indicat să nu mâncați sau să beți imediat după administrarea siropului deoarece acest lucru îndepărtează stratul protector de la nivelul membranelor mucoase ale cavității bucale și ale gâtului.

Prezentare:

100 mlData ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.