Prospan 2%, picaturi, 20ml, Engelhard

P15293
Prospan 2%, picaturi, 20ml, Engelhard - TUSE - ENGELHARD ARZNEIMITTEL
Compoziție/1 ml: Extract uscat din Hederae folium (frunze de iederă) în etanol 30%(w/w) 5-7,5:1,20mg și excipienți: apă purificată, zaharină sodică, etanol [...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Prospan 2%, picaturi, 20ml, Engelhard

Compoziție/1 ml:

Extract uscat din Hederae folium (frunze de iederă) în etanol 30%(w/w) 5-7,5:1,20mg și excipienți: apă purificată, zaharină sodică, etanol 96%, ulei volatil de fenicul, ulei volatil de chimen, ulei volatil de mentă.

Indicații terapeutice:

-tratament simptomatic al afecțiunilor inflamatorii bronșice cronice; inflamații acute ale tractului respirator însoțite de tuse.

Contraindicații:

Hipersensibilitate la substanța activă, la Hederae folium sau la oricare dintre excipienții medicamentului. La pacienții la care este strict interzisă administrarea chiar și a unor cantități minime de etanol (de exemplu după un tratament de dezintoxicare), este contraindicată administrarea de Prospan picături orale soluție.

La copiii cu vârsta sub 1 an nu se administrează Prospan picături orale soluție. La copiii cu vârsta sub 3 ani nu se administrează Prospan picături orale soluție sub formă de aerosoli.

Precauții:

Prospan picături orale soluție conține etanol, 47% v/v. În cazul persistenței simptomelor sau apariției respirațiilor scurte, a febrei sau a expectorației purulente sau sangvinolente, pacientul trebuie să se adreseze de urgență medicului.

Atenționări speciale:

Sarcină și alăptare: deoarece nu sunt disponibile informații despre siguranța administrării în timpul sarcinii și alăptării, medicamentul se va administra numai după evaluarea raportului beneficiu matern/risc potențial fetal, la recomandarea medicului.

Prezentare:

20 mlData ultimei actualizari: 2022-03-31 20:18:13