Plantic Sirop fara zahar, 100ml

Plantic Sirop fara zahar, 100ml -  - FARA
Fara
P459790460
Recomandari: ● tusea uscata si umeda; ● tusea convulsiva; ● tusea fumatorului; ● voce ragusita; ● dureri de gat. Efecte: ● ajuta la reducerea iritatiei provocate de tuse; ● ajuta la curatarea bronhiilor si protejarea mucoaselor tractului [...]

Descriere: Plantic Sirop fara zahar, 100ml

Recomandari: ● tusea uscata si umeda; ● tusea convulsiva; ● tusea fumatorului; ● voce ragusita; ● dureri de gat. Efecte: ● ajuta la reducerea iritatiei provocate de tuse; ● ajuta la curatarea bronhiilor si protejarea mucoaselor tractului respirator; ● contribuie la mentinerea sanatatii arborelui respirator; ● contine 18 aminoacizi din cei 24 de care organismul are nevoie; ● eficient in ameliorarea tusei si a simptomelor asociate acesteia; ● ajuta la mentinerea poftei de mancare normale si contribuie la fluidificarea si la eliminarea secretiilor bronsice; ● protejeaza mucoasa cailor respiratorii superioare si ajuta la adaptarea organismului la factorii nefavorabili din mediu; ● ajuta la mentinerea capacitatii de autoaparare a organismului; ● ajuta la fluidificarea si eliminarea secretiilor bronsice; ● ajuta respiratia si impiedica accesele de tuse; ● contribuie la eliminarea dificultatilor survenite in timpul respiratie.

Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review