Coughend Sirop, 100 ml, Ayurmed

I4366
Coughend Sirop, 100 ml, Ayurmed - TUSE - AYURMED
AYURMED
Protector natural al căilor respiratorii Ingrediente: Pistacia integerrima (Kakrashringi); Adhatoda vasica (Vasa); Piper longum (Piper indonezian); Cyperus rotundus (Nagarmotha); Glycyrrhiza glabra (Lemn dulce); Ocimum sanctum (Busuioc indian); Abies webbiana ( [...]
Primesti un cadou la acest produs
info campanie
La oricare doua produse AYURMED cumparate primesti GRATUIT un sirop LIVECOM

Descriere: Coughend Sirop, 100 ml, Ayurmed

Protector natural al căilor respiratorii

Ingrediente:

Pistacia integerrima (Kakrashringi); Adhatoda vasica (Vasa); Piper longum (Piper indonezian); Cyperus rotundus (Nagarmotha); Glycyrrhiza glabra (Lemn dulce); Ocimum sanctum (Busuioc indian); Abies webbiana (Talispatra); Solanum xanthocarpum (Kantakari); Cinnamomum zeylanicum (Scorțișoară); Piper nigrum (Piper negru); Viola odorata (Trei frați pătați); Sarcostemma brevistigma (Somlata); Zingiber officinale (Ghimbir); Sodii bibories (Sudh suhaga); Mentha sylvestris (Mentă sălbatică); Cinnamomum camphora (Camfor); Zahăr. Suplimentul alimentar Coughend sirop este un produs natural ayurvedic care susține sănătatea căilor respiratorii superioare și inferioare, fiind adjuvant în toate tipurile de tuse (uscată, productivă, convulsivă). Substanțele bioactive aflate în conținutul suplimentului alimentar Coughend sirop ajută la reducerea secrețiilor mucoase, determinând fluidificarea și expectorația lor, reduc uscăciunea și iritarea de la nivelul gâtului și bronhiilor.

Proprietățile bioactive ale plantelor din conținutul său conferă proprietăți expectorante și mucolitice, antialergice, antimicrobiene și imunostimulatoare ce ajută la decongestionarea căilor respiratorii, facilitând normalizarea respirației. Ajută la ameliorarea bronsitelor acute și cronice, cât și în terapia problemelor respiratorii recurente, efectul său fiind stabil în timp.

Poate fi folosit și preventiv pe întreaga durată a anotimpului rece, pentru a ajuta organismul împotriva atacurilor de răceală și gripă, pentru a menține tonusul corespunzător al acestuia.

Contribuie la:

- menținerea stării de sănătate a aparatului respirator;

- diminuarea efectelor tuturor formelor de tuse;

- reducerea secrețiilor mucoase, a uscăciunii și iritației de la nivelul gâtului și bronhiilor;

- facilitarea procesului respirației.

Folosit complementar în terapia astmului bronșic.

Mod de utilizare și doza recomandată:

-cu 30 minute înainte de masă sau la o ora după masă.

Copii 1-3 ani: câte o 1/2 linguriță (2.5 ml) de 2 ori pe zi.

Copii peste 3 ani: câte o linguriță (5-10 ml) de 2 ori pe zi.

Adulți: câte 1-2 lingurițe (5-10 ml) de 2-3 ori pe zi.

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Fără efecte secundare sau reacții adverse la doza și modul de utilizare recomandate. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

Persoanelor diabetice li se recomandă varianta Coughend sirop fără zahăr.

Prezentare:

100 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review