Coldtusin Adulti, 120ml 1+1 PROMO

Coldtusin Adulti, 120ml 1+1 PROMO -  - GSK SRL OMEGA PHARMA
P479851306

ColdTusin este un Sirop de tuse cu actiune rapida, cu ingrediente naturale, care amelioreaza simptomele asociate tusei productive si tusei uscate (seci) din primele 10 minute.

ColdTusin Sirop contine doua ingrediente naturale: mierea care are efect de bariera, protejand mucoasa impotriva agentilor externi iritanti si extractul de nalba de mare, cu efect emolient.

[...]

Descriere: Coldtusin Adulti, 120ml 1+1 PROMO

ColdTusin este un Sirop de tuse cu actiune rapida, cu ingrediente naturale, care amelioreaza simptomele asociate tusei productive si tusei uscate (seci) din primele 10 minute.

ColdTusin Sirop contine doua ingrediente naturale: mierea care are efect de bariera, protejand mucoasa impotriva agentilor externi iritanti si extractul de nalba de mare, cu efect emolient.

Studiile clincie au demonstrat ca administrarea radacinii de nalba mare pe o perioada de patru saptamani este eficienta in ameliorarea tusei provocate de medicamentele inhibitoare ale enzimei de conversie a angiotesinei, cu efect antihipertensiv (spre exemplu: captopril, enalapril, lisinopril).

Nalba este remediul eficient pentru tratarea afectiunilor respiratorii prin continutul sau de substante active si emoliente care acopera cu un start subtire mucoasa iritata a cailor respiratorii, calmandu-le inflamatiile si decongestionandu-le.

Preparatele din nalba favorizeaza expectoratia, fiind folosite in bronsite, tuse convulsiva, raguseala, laringite.

Mod de administrare

Adulti si copii mai mari de 12 ani: 15 ml de 4 ori pe zi.

Compozitie/15 mL

250 mg de extract de Nalba Mare, 750mg de miere naturala



Data ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review