Spray pentru rani si leziuni cutanate, Raniseptol, 125 ml, Zdrovit

Spray pentru rani si leziuni cutanate, Raniseptol, 125 ml - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/RANI-ARSURI-CICATRICI - ZDROVIT
ZDROVIT
P459792458
Proprietăți: - pentru adulți și copii peste 7 ani; - acțiune antibacteriană; - susține regenerarea epidermei și a mucoaselor; - previne infectarea leziunilor cutanate; - calmează iritațiile pielii, ajută la
Se incarca ofertele...

Descriere Spray pentru rani si leziuni cutanate, Raniseptol, 125 ml, Zdrovit

Proprietăți:

- pentru adulți și copii peste 7 ani;

- acțiune antibacteriană;

- susține regenerarea epidermei și a mucoaselor;

- previne infectarea leziunilor cutanate;

- calmează iritațiile pielii, ajută la vindecarea arsurilor, escarelor, tăieturilor și zgârieturilor.

Ingrediente:

Apă, glicerină, nanoparticule de argint (Axonite), hialuronat de sodiu, acid citric.

Mod de utilizare:

Înainte de aplicare, curățați și uscați zona afectată. Agitați flaconul înainte de utilizare. Pulverizați de la o distanță de aproximativ 10 cm. Pulverizați ținând flaconul drept, direct pe zona afectată sau tamponați cu o compresă / dischetă de bumbac pe care ați aplicat anterior produsul.

Utilizați de 2-3 ori pe zi câte 2-3 pulverizări sau în funcție de necesitați. Doar pentru uz extern. A se aplica maximum 7 zile consecutiv. În cazul copiilor sub 7 ani, dispozitivul medical se va utiliza în urma consultării medicului.

Precauții:

Evitați contactul cu ochii. În cazul apariției unui disconfort, întrerupeți utilizarea. Utilizarea dispozitivului medical pe perioada sarcinii sau alăptării se va face doar după consultarea medicului.

Prezentare:

125 mlData ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.