RIVAL gel 20 mg/g, 20g, Fiterman

RIVAL gel 20 mg/g, 20g, Fiterman -  - FITERMAN
Fiterman
P459790003
Acțiune dublă: -antialergică și anestezică. Este indicat în înțepături de insecte, arsuri minore, arsuri solare, iritații minore ale pielii. Avantaje: Calmează durerea, mâncărimea și [...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Descriere: RIVAL gel 20 mg/g, 20g, Fiterman

Acțiune dublă:

-antialergică și anestezică.

Este indicat în înțepături de insecte, arsuri minore, arsuri solare, iritații minore ale pielii.

Avantaje:

Calmează durerea, mâncărimea și iritația. Efect apare imediat după aplicare și durează până la 6 ore. Conține L-mentol cu efect de răcorire. Singurul gel antihistaminic care conține pe lângă substanța activă și L-mentol.

Compoziție:

1 gram gel conține clorhidrat de difenhidramină 20 mg. Conține și L-mentol, etanol, hidroxietilceluloză, propilenglicol, apa purificată. Indicații: Este indicat pentru calmarea durerii, mâncărimilor și inflamațiilor care însoțesc afecțiunile pielii cu componența alergică cum sunt: înțepăturile de insecte, arsurile minore, arsurile solare, zgârieturile și iritațiile minore ale pielii.

Mod de administrare:

- adulți: se recomandă aplicarea în strat subțire, în 4-6 aplicații pe zi, prin masaj ușor, a unei cantități de gel de la mărimea unei cireșe până la cea a unei nuci (1-3 g), la nivelul zonei afectate; efectul terapeutic apare imediat după aplicare și poate dura până la 6 ore;

- copii cu vârsta peste 2 ani și adolescenți: se recomandă aplicarea cu o frecvență de maxim 4 ori pe zi, în același mod ca și la adulți;

- copii cu vârsta sub 2 ani: gelul se aplică numai la recomandarea medicului pediatru. Durata tratamentului depinde de efectul terapeutic.

Recomandări:

A se citi prospectul înainte de utilizare. A nu se lăsa la îndemână și vederea copiilor. A se păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original. A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj.

Prezentare:

20 g



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:28
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review