REGEN SIL gel pentru tratamentul cicatricilor, 15g

REGEN SIL gel pentru tratamentul cicatricilor, 15g -  - FITERMAN
Fiterman
P459799359
Proprietăți: Este un dispozitiv medical pe bază de siliconi indicat pentru prevenția și tratamentul cicatricilor și al vergeturilor. - previne cicatrizarea inestetică și dezvoltarea excesivă a țesutului cicatriceal (eficacitate [...]

Descriere: REGEN SIL gel pentru tratamentul cicatricilor, 15g

Proprietăți:

Este un dispozitiv medical pe bază de siliconi indicat pentru prevenția și tratamentul cicatricilor și al vergeturilor.

- previne cicatrizarea inestetică și dezvoltarea excesivă a țesutului cicatriceal (eficacitate pe cicatrici noi și vergeturi) - atenuează și aplatizează cicatricile în relief (eficacitate pe cicatrici vechi)

- estompează culoarea cicatricilor înroșite sau brunificate

- calmează pruritul și disconfortul asociat cicatricilor REGEN-SIL® gel - SIGURANȚA 100%

- nu determină reacții adverse (siliconii sunt substanțe inerte din punct de vedere fizic și farmacologic);

- filmul format de REGEN-SIL® permite schimbul de gaze

- poate fi administrat la nou-născuți, copiii, în timpul sarcinii și la persoane cu piele sensibilă

- fără conservanți, fără parfumuri - după aplicarea REGEN-SIL® se pot aplica alte cosmetice, inclusiv machiaj corector.

Compoziție:

Polidimetilsiloxan, polidimetilsiloxan crospolimer, trimetilsiloxisilicat

Indicații:

Prevenția și tratamentul cicatricilor hipertrofice și cheloide incluzând cicatrici acneice, chirurgicale, cicatrici după arsuri, tăieturi, răni rezultate din sport sau traumatisme, tatuaje, abcese și piercing.

- Prevenția și tratamentul vergeturilor

Mod de administrare:

REGEN-SIL®, gel se administrează la cât mai scurt timp după apariția cicatrizării țesutului lezat (de obicei 2-3 săptămâni după rănire sau operație). Durata tratamentului poate varia între 8 săptămâni (pentru cicatricile noi) și 3-6 luni (pentru cicatricile vechi).

În cazul vergeturilor din sarcină se recomandă începerea tratamentului cu REGEN-SIL®, gel din trimestrul ÎI de sarcină și se continuă încă 2-3 luni după naștere. Pentru celelalte tipuri de vergeturi, administrarea REGEN-SIL® este indicată pe toată perioada în care pielea este tensionată și se continuă încă 2-3 luni după încetarea procesului.

Se aplică un strat subțire de REGEN-SIL®, gel pe zona cicatrizată, se masează ușor și se lasă să se usuce. Astfel se formează un film protector, flexibil, care permite pielii să respire, dar este impermeabil pentru apă. Dacă s-a aplicat prea mult gel, va dura mai mult timp până se va usca și există riscul ca hainele să se păteze. Se îndepărtează excesul de gel și se așteaptă să se usuce.

Se formează un film transparent, aproape invizibil. Poate fi înlăturat prin spălare cu apă și săpun. Dacă se spală zona respectivă, se repetă administrarea, astfel încât cicatricea să fie în permanență în contact cu REGEN-SIL® gel pentru tratamentul cicatricilor.

Recomandări:

Doar pentru uz extern. Evitați contactul cu ochii și alte mucoase. Nu lăsați la îndemâna copiilor. Dacă prezentați sensibilitate la ingrediente, experimentați inflamarea țesutului său mâncărime severă, opriți administrarea și consultați un medic. Nu aplicați pe răni deschise sau arsuri de gradul III. Nu utilizați produsul în caz de hipersensibilitate la oricare dintre îngredinețele produsului.

Prezentare:

15 gData ultimei actualizari: 2023-11-03 15:53:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review