Regen AG crema 50g, Fiterman

Regen AG crema 50g, Fiterman - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/RANI-ARSURI-CICATRICI - FITERMAN
Fiterman
P43495
Proprietăți: Eficient în prevenirea și tratamentul infecțiilor la pacienții cu arsuri și alte leziuni ale pielii. Avantaje: Preparat antibacterian topic. Combate infecția leziunilor cutanate, fiind eficace
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.
Se incarca ofertele...

Descriere Regen AG crema 50g, Fiterman

Proprietăți:

Eficient în prevenirea și tratamentul infecțiilor la pacienții cu arsuri și alte leziuni ale pielii.

Avantaje:

Preparat antibacterian topic. Combate infecția leziunilor cutanate, fiind eficace față de germenii microbieni care se dezvoltă la nivelul arsurilor sau altor plăgi. Acționează și ca pansament absorbant. Favorizează cicatrizarea.

Compoziție:

1 gram cremă conține sulfadiazină de argint 10 mg.

Conține și macrogol-6-ștearat, glicol ștearat, macrogol-32-stearat, propilenglicol, alcool cetilstearilic, parafină lichidă, macrogol cetostearil eter 12, proprilenglicol, p-hidroxibenzoat de metil (E218), p-hidroxibenzoat de n-propil (E216), apa purificată.

Indicații:

Este utilizat pentru prevenirea și tratamentul infecțiilor la pacienții cu arsuri și alte leziuni ale pielii.

Mod de administrare:

Produsul este destinat aplicării pe piele, la adulți și copii cu vârsta peste 1 lună. Se aplică într-un start subțire de 2-4 mm grosime. Înainte de aplicare, curățați și îndeartați țesutul mort. Este de preferat să aplicați crema pe o fașă sterială, pe care o plasați apoi pe leziune.

Crema se aplică o dată pe zi cu o spatulă sterilă sau cu mănuși de unica folosință. În general, cremă trebuie reaplicată la un interval de 24 de ore. Înainte de fiecare aplicare a cremei, leziunea se spală sub jet de soluție antiseptică sau apă pentru înlăturarea resturilor de cremă și a exudatului cu aspect de puroi după culoare, dar antiseptic în realitate, care apare din abundență după aplicare Regen-Ag.

Recomandări:

A se citi prospectul înainte de utilizare. A nu se lăsa la îndemână și vederea copiilor. A se păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original. A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj. A se utiliza în cel mult 14 zile de la prima deschidere a tubului.

Prezentare:

50 gData ultimei actualizari: 2023-11-29 14:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.