Kadermin spray, 125 ml, Mba Pharma

Kadermin spray, 125 ml, Mba Pharma - RANI-ARSURI-CICATRICI - MBA PHARMA
MBA Pharma
P479851234

Pentru leziunile cutanate si pentru protectia impotriva abraziunii.Aceasta formula cu pudra care creeaza o bariera de protectie, un adjuvant pentru tratarea plagilor, abraziunilor, arsurilor minore si leziunilor cutanate, in special in prezenta plagilor exudate.

[...]

Descriere: Kadermin spray, 125 ml, Mba Pharma

Pentru leziunile cutanate si pentru protectia impotriva abraziunii.
Aceasta formula cu pudra care creeaza o bariera de protectie, un adjuvant pentru tratarea plagilor, abraziunilor, arsurilor minore si leziunilor cutanate, in special in prezenta plagilor exudate.

Spray-ul formeaza o pelicula de protectie cu efect de bariera, creand astfel un mediu protejat impotriva agresiunilor mictrobacteriene si ajuta la refacerea starilor fiziologice normale, util pentru regenerarea cutanata spontana.

Functia de bariera este realizata prin asocierea caolinului cu acidul hialuronic, eoarece ambii au o actiune specifica - caolinul actioneaza ca material absorbant in cazul plagilor exudate, in timp ce actiunea hidratanta a acidului hialuronic actioneaza ca un polimer cu formare de pelicula si ajuta la hidratarea tesuturilor.

Complexul de pudra SCX este format din dioxid de siliciu finctionat cu ioni de argint si clorhexidina - acesta este incorporat in bariera creata de caolin si acidul hialuronic.

Mod de utilizare:

  • Inainte de utilizare, curatati pielea si uscati-o cu grija.
  • A se agita bine inainte de utilizare.
  • Aplicati un strat subtire pe suprafata afectata, distribuind de la o distanta de 10 cm.
  • Nu masati: pudra trebuie sa formeze un strat protector continuu.

Prezentare:
125 ml



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:33:41
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review