Crema reparatoare Sodermix, 15 g, Biorga

P479852202
  • -10%
Crema reparatoare Sodermix, 15 g, Biorga - RANI-ARSURI-CICATRICI - BIORGA
Biorga

SODERMIX cu un nou mod de acțiune normalizează nivelul de radicali liberi din celulele epidermice.Este utilizat pentru tratamentul cicatricilor hipertrofice sau cheloidelor și pentru reducerea mâncărimii

[...]

Descriere: Crema reparatoare Sodermix, 15 g, Biorga

SODERMIX cu un nou mod de acțiune normalizează nivelul de radicali liberi din celulele epidermice.Este utilizat pentru tratamentul cicatricilor hipertrofice sau cheloidelor și pentru reducerea mâncărimii

Proprietati:

  • Sodermix este util pentru tratamentul cicatricilor cheloide si hipertrofice. Potrivit pentru a fi utilizat în caz de intervenții chirurgicale, arsuri, tratament cu radiații, piele atopică, mâncărimi ale pielii.
  • Îndepărtează mâncărimea (pruritul)
  • Pielea umană este susceptibilă la mecanismele de acțiune toxice cauzate de radicalii liberi, mai ales în cazul tulburărilor de reînnoire a pielii care provoacă cheloizi și pustule care s-au format ca urmare a cicatricilor hipertrofice. Radicalii liberi din piele sunt generați de factorii de zi cu zi care provoacă leziuni ale pielii, de exemplu, poluarea aerului, fumul de țigară, deșeurile toxice sau din motive mai specifice, de exemplu, expunerea excesivă la soare sau radioterapie.
  • Antioxidanții sunt componente care previn formarea radicalilor liberi și ajută la restabilirea stării fiziologice a pielii. SODERMIX conține un ingredient activ vegetal brevetat care conține o mulțime de antioxidanți, în special superoxid dismutaze (SOD) și catalază. Microcapsulele din formula sa conțin și protejează ingredientul activ vegetal care se eliberează în contact cu pielea.
  • Fara parfum.

Mod de utilizare:
SODERMIX se aplica de doua ori pe zi pe zonele afectate ale pielii, urmata de o frecare usoara.
Machiajul de zi cu zi este posibil doar după absorbția. Fara parfum.

Ingrediente:
Water (Aqua), Propylene Glycol Dipelargonate, Propylene Glycol, Stearic Acid, Mineral (Paraffinum Liquidum) Oil, Avocado (Persea Gratissima) Oil, Tomato (Solanum Lycopersicum) Extract, Glyceryl Stearate, PEG-75 Stearate, Glycol Stearate, Cetyl Palmitate, Petrolatum, Triethanolamine, Methylparaben, Sorbic Acid, Magnesium Aluminum Silicate, Cellulose Gum, Xanthan Gum, Hydroxypropyltrimonium Maltodextrin Crosspolymer.

Prezentare:
15 g



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review