Cicatrimove crema, 50ml, Onedia

Cicatrimove crema, 50ml, Onedia -  - ONEDIA DISTRIBUTION
P459820301
CICATRIMOVE CREMA 50ml, Onedia CICATRIMOVE REGENEREAZA, HIDRATEAZA, PROTEJEAZA, CALMEAZA PIELEA Cicatrimove are proprietati regenerante care ajuta la vindecarea leziunilor pielii si se recomanda pentru prevenirea si indepartarea cicatricilor de tip [...]

Descriere: Cicatrimove crema, 50ml, Onedia

CICATRIMOVE CREMA 50ml, Onedia

CICATRIMOVE REGENEREAZA, HIDRATEAZA, PROTEJEAZA, CALMEAZA PIELEA

Cicatrimove are proprietati regenerante care ajuta la vindecarea leziunilor pielii si se recomanda pentru prevenirea si indepartarea cicatricilor de tip hipertrofic si cheloidal, a leziunilor chirugicale, eritemelor, arsurilor solare si termice.

Cicatrimove este o formula topica eficienta in regenerarea si hidratarea epidermei, cu efect: protector, calmant, antiinflamator, antibacterian decongestionant.

Cicatrimove reface elasticitatea pielii printr-un complex de ingrediente recunoscute pentru efectele benefice asupra epidermei: uree, alantoina, vitamina E, bisabolol, extract de ceapa (Allium Cepa Root Extract), Extract de galbenele (Calendula Officinalis Flower Extract), Extract de musetel (Chamomilla Recutita Matricaria Flower Extract).

Mod de utilizare:

Se aplica de doua ori pe zi, pe pielea uscata, dupa rutina de curatare a pielii. Se poate aplica atat pe fata si buze cat si pe corp. A se evita contactul cu ochii. Acest produs este in conformitate cu legislatia in vigoare privind standardele cosmetice.

Ingrediente:

Petrolatum, Lanolin, Ethylhexyl palmitate, Ethanol, Aqua, Glycerin, Myristil lacate, Glyceryloleate, Urea, Pantehenol, Tocopherol, Tocopherol acetate , Allium cepa root extract, Calendula officinalis fllower extract, Allantoin, Bisabolol.

Precautii:

Evitati contactul cu ochii. A nu se aplica asupra ranilor deschise. Utilizati cu precautie in cazul copiilor si adultilor cu piele sensibila. Nerecomandat persoanelor alergice la oricare din ingrediente. Evitati ingerarea produsului. A nu se lasa la indemana copiilor. Spalati-va pe maini dupa utilizare. A se pastra in locuri ferite de caldura si umezeala. Temperatura optima de pastrare: 25C. Produs in Germania

Mod de prezentare:

50ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review