CicaSilver Crema, 50 ml, Sakura Italia

  • -5%
CicaSilver Crema, 50 ml, Sakura Italia - RANI-ARSURI-CICATRICI - SAKURA ITALIA
P479850440

CicaSilver Crema 50ml este un dispozitiv medical considerat un adjuvant in tratamentul leziunilor superficiale, cornice si acute ale pielii.

[...]

Descriere: CicaSilver Crema, 50 ml, Sakura Italia

  • CicaSilver Crema 50ml este un dispozitiv medical considerat un adjuvant in tratamentul leziunilor superficiale, cornice si acute ale pielii.

Proprietati:

  • Acidul hialuronic, Vitamina E, Uleiul de migdale si Colagenul Acacia, datorita proprietatilor hidratante si de formarea unei pelicule, creeaza un sistem de rezerva de apa capabil sa hidrateze corect micromediul plagii si sa asigure restaurarea si mentinerea caracteristicilor de hidratare optime ale pielii, cat si desfasurarea proceselor fiziologice de refacerea tesutului.
  • Argintul micronizat are efect de conservare a preparatului.
  • In comparatie cu CicaSilver spray-pudra, crema asigura o umiditate mai mare, care este o conditie necesara pentru vindecarea arsurilor mai grave.

Compozitie:

  • Acid hialuronic, extract de acacia, argint micronizat, vitamina E, glicerina, ulei de migdale, propilenglicol, guma de xantan, alcool cetilstearilic, oleat de decil, glucozida cetearilica, unt de karite, etilhexiglicerina, potasiu etil fosfat, acid lactic, sorbat de potasiu, apa.

Prezentare:
50 ml



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review