Cicaderma, unguent, 30g, Boiron

S00482
Cicaderma, unguent, 30g, Boiron - RANI-ARSURI-CICATRICI - BOIRON
Boiron
Ce este Cicaderma si pentru ce se utilizeaza: Cicaderma este un medicament homeopatic utilizat in mod traditional in arsuri si rani superficiale de mica intindere, eritem solar, fisuri si crapaturi [...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

Cicaderma, unguent, 30g, Boiron

Ce este Cicaderma si pentru ce se utilizeaza:

Cicaderma este un medicament homeopatic utilizat in mod traditional in arsuri si rani superficiale de mica intindere, eritem solar, fisuri si crapaturi ale pielii, intepaturi de insecte.

Cum sa utilizati Cicaderma :

Utilizati intotdeauna acest medicament exact asa cum v-a spus medicul sau farmacistul. Discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.

Doze:

In functie de gravitatea leziunilor cutanate, unguentul se aplica de 1 – 2 ori pe zi, cu sau fara pansament.

Mod de administrare :

Administrare cutanata.

Unguentul se aplica in strat subtire la nivelul tegumentului afectat dupa curatarea leziunilor care urmeaza a fi tratate.

Reactii adverse posibile :

Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele.

Hypericum perforatum (sunatoarea) din compozitia unguentului Cicaderma are efect sensibilizant (efect datorat hipericinei); aplicarea sa cutanata poate determina aparitia de reactii adverse cutanate (datorate riscului de fotosensibilizare). 

Forma de prezentare:

-tub cu 30 g unguent



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:29
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review