Carpicon crema, 40 g, Omega Pharma

  • -15%
Carpicon crema, 40 g, Omega Pharma -  - OMEGA PHARMA
P548488609

Principiile active sunt reprezentate de complexul fitochimic din extractul uleios de rasina de conifere, avand drept componente principale monoterpene, aldehide, esteri terpenici si sesquiterpene, acizi rezinici.

[...]

Descriere: Carpicon crema, 40 g, Omega Pharma

Beneficii:

Crema emolienta cu efect epitelizant si antiinflamator.

Principiile active sunt reprezentate de complexul fitochimic din extractul uleios de rasina de conifere, avand drept componente principale monoterpene, aldehide, esteri terpenici si sesquiterpene, acizi rezinici. De asemenea se cunosc proprietatile calmante, antiseptice si cicatrizante ale cerii galbene care, alaturi de alcoolul cetilic (emolient), potenteaza actiunea principiilor active din extractul uleios de rasina de conifere. Proprietatile principiilor active recomanda produsul in intretinerea pielii careia ii reda elasticitatea si frumusetea; in intretinerea si insanatosirea tenurilor acneice; in calmarea durerilor provocate de actiunea unor factori externi cum ar fi in cazul arsurilor de orice natura (termice, chimice, solare); in regenerarea si refacerea pielii deteriorate sau ranite - escare, taieturi, intepaturi.

Mod de utilizare:

Aplicatii locale, in strat subtire, de 1-2 ori/zi, cu o usoara masare a zonei de piele afectata.

Prezentare:

40 g



Data ultimei actualizari: 2024-04-17 11:09:40
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review