Burete Hemostatic

P438796965
  • -10%
Burete Hemostatic - RANI-ARSURI-CICATRICI - FARA
Fara
Este sterilizat cu radiatii gamma. Indicatii:-se aplica direct în situ sau cu o ușoară presiune.Fiind uscat sau umezit in prealabil cu o solutie salina sterila, se aplica [...]

Este sterilizat cu radiatii gamma.

Indicatii:
-se aplica direct în situ sau cu o ușoară presiune.Fiind uscat sau umezit in prealabil cu o solutie salina sterila, se aplica presand usor pe rana curatata, pana adera. Buretele hemostatic poate fi lasat in situ sau indepartat imediat dupa hemostaza. Este absorbit complet in aproximativ 3 saptamani.

Cantitatea de burete aplicata depinde proportional de dimensiunea ranii. Buretele poate fi taiat in fasii de dimensiunea dorita cu o foarfeca sterile. Are o aderenta slaba la tifon, tampoane sau retractoare.
Atentie: Inainte de folosire, verificati daca este sigilat. Sterilitatea este garantata daca ambalajul este mentinut uscat si nedeteriorat. Aplicati imediat dupa deschiderea ambalajului.
Utilizati buretele inainte de data expirarii tiparita pe ambalaj. Cand aplicati buretele hemostatic trebuie mentinute conditiile aseptice. Buretele nu poate fi re-sterilizat, resturile trebuie aruncate.

Actiunea hemostatica a buretelui nu permite neglijarea procedurilor de hemostaza (sutura, presiune si ligatura). Cand este introdus in cavitati, este recomandat ca acesta sa fie comprimat, din moment ce absorbtia lichidului determina buretele hemostatic sa se extinda, iar aceasta expansiune poate exercita o presiune asupra structurilor din jur.

In Neurochirurgie, buretele hemostatic nu trebuie lasat in cavitati inchise, deoarece poate cauza compresie asupra tesutului nervos in momentul expansiunii. Ca si toti buretii hemostatici din gelatina, este destinat să încurajeze oprirea sangerarii; orice alta intrebuintare a acestuia trebuie sa fie evaluate in avans.

Nu lasati la indemana copiilor.

Nu utilizați burete hemostatic la pacientii cu alergii cunoscute la gelatină porcina.

Contraindicatii: A nu se folosi pe rani infectate.

P438796965

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: