BEPANSEPT 50mg/5mg/g crema, 30g

P459791389
BEPANSEPT 50mg/5mg/g crema, 30g - RANI-ARSURI-CICATRICI - BAYER
Bayer

Bepansept cremă este utilizat pentru:leziuni superficiale de orice tip care prezintă risc de infecţie.

[...]
Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.

BEPANSEPT 50mg/5mg/g crema, 30g

Bepansept 50 mg/5mg/g cream, Dexpantenol/Diclorhidrat de clorhexidina

Bepansept cremă este utilizat pentru:

  • leziuni superficiale de orice tip care prezintă risc de infecţie: zgârieturi, tăieturi, fisuri, ragade, arsuri, ulcere cutanate, dermatite;
  • leziuni cronice cum sunt ulcere ale membrelor inferioare sau de decubit;
  • infecţii cutanate cum sunt eczeme infectate secundar şi neurodermatite;
  • tratamentul ragadelor mamelonare la femeile care alăptează;
  • intervenţii chirurgicale minore: plăgi chirurgicale şi leziuni

Bepansept conţine ca şi substanţe active dexpantenol şi clorhexidină. Dexpantenolul este transformat rapid de celulele dermice în acid pantotenic care are un rol important în formarea şi regenerarea pielii. Clorhexidina este un antiseptic eficace împotriva bacteriilor prezente pe toată suprafaţa pielii, împiedicând înmulţirea acestora.

Mod de administrare:

Crema se aplică în strat subţire, de una sau mai multe ori pe zi, prin masare uşoară, pe rănile curăţate sau pe zonele cutanate inflamate. Aplicarea pe suprafete extinse ar trebui evitată. Tratamentul ragadelor mamelonare la mamele care alăptează: crema se aplică pe mameloane după fiecare alăptare şi toaletă locală.

Utilizaţi întotdeauna Bepansept exact aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră. Trebuie să discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

Precautii:

Nu utilizaţi Bepansept:

  • dacă sunteţi alergic (hipersensibil) la dexpantenol sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament (enumerate la pct. 6 din prospectul medicamentului);
  • pe timpanul perforat

Trebuie să vă prezentaţi la medic dacă simptomele dumneavoastră se înrăutăţesc sau nu se îmbunătăţesc după 5 zile de tratament cu Bepansept cremă. Bepansept cremă nu trebuie utilizat în tratamentul iritaţiilor cutanate care nu prezintă risc de infecţie (de exemplu eritemul solar). În caz de eritem solar se recomandă utilizarea cremei Bepanthen. Trebuie evitat contactul cu ochii, urechile şi mucoasele.

Bepansept poate fi utilizat în timpul sarcinii şi alăptării numai la recomandarea medicului. Acesta este un medicament ce se eliberează fără prescripţie medicală. Citiţi întotdeauna prospectul înainte de utilizare. Discutaţi cu medicul sau cu farmacistul dacă aveţi neclarităţi.

Ingrediente active: dexpantenol şi diclorhidrat de clorhexidină.

Pentru lista completa a ingredientelor va rugam sa cititi prospectul.

Mod de prezentare:

Cutie cu un tub a 30 g cremă.Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38

EAN: 5948912000051
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review