Tussinon Junior sirop cu iederă și miere , 100 ml, FarmaClass

Tussinon Junior sirop cu iederă și miere , 100 ml, FarmaClass - TUSE-GRIPA - FARMACLASS
FarmaClass
W46463

Tussinon junior sirop cu miere, este recomandat în special la copii, pentru a combate tușea ce însoțește diferitele afecțiuni ale căilor respiratorii: bronșite, traheite, faringite, pneumonii acute și cronice.

[...]

Descriere: Tussinon Junior sirop cu iederă și miere , 100 ml, FarmaClass

Tussinon junior sirop cu miere, este recomandat în special la copii, pentru a combate tușea ce însoțește diferitele afecțiuni ale căilor respiratorii: bronșite, traheite, faringite, pneumonii acute și cronice.

Extractul de Hederă helix (iederă) are efecte dovedite asupra afecțiunilor cailor respiratorii. Este expectorant, mucolitic, bronhospasmolitic, toate acestea ducând la un foarte bun efect de calmare a tușei. Eficacitatea sa este mărita de asocierea cu extracte din: Grindelia robustă, Plantago sp. (patlagina), Thymus vulgaris (cimbru), Turiones pini (muguri de pin) într-un amestec de sirop cu miere. Speciile de plante au fost atent selecționate datorită efectelor: bronhospasmolitic, expectorant, antiinflamator, de fluidificare a secrețiilor bronhice.

Mierea de albine intervine ca un foarte bun emollient al tractului respirator. De aceea Tussinon junior este eficient pentru calmarea tusei ce însoțește stările de răceală, gripă, viroza respiratorie la copii.

Compoziție:

  • grindelia robustă extract - 4ml
  • hedera helix (iederă) extract - 3ml
  • plantago sp. (patlagina) extract - 7ml
  • thymus vulgaris (cimbru) extract - 3ml
  • turiones pini (muguri de pin) extract - 3ml
  • miere de albine - 20ml

Efecte:

tuse de diverse etiologii

Mod de administrare:

Copii 1-3 ani: 2.5 ml x 2/zi, copii 3-7 ani: 5ml x 2/zi, copii >7 ani: 7.5mlx 2/zi.

Prezentare:
100 ml



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:34:38
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review