Theraflu Raceala si Tuse, 16 capsule, GSK

Theraflu Raceala si Tuse, 16 capsule, GSK - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/RACEALA-SI-GRIPA/TUSE-GRIPA - GSK SRL OMEGA PHARMA
P459790861

Proprietati: Indicat in tratamentul simptomatic pe termen scurt al simptomelor de raceala si gripa si al frisoanelor, atunci cand sunt insotite de durere de la usoara la moderata si/sau

Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.
Se incarca ofertele...

Descriere Theraflu Raceala si Tuse, 16 capsule, GSK

Proprietati:

Indicat in tratamentul simptomatic pe termen scurt al simptomelor de raceala si gripa si al frisoanelor, atunci cand sunt insotite de durere de la usoara la moderata si/sau febra, congestie nazala, cu efect expectorant în cazul tusei productive, din piept.

Theraflu raceala si tuse este indicat pentru adulti si adolescenti cu varsta de 16 ani si peste.

Compozitie:

Fiecare capsula contine paracetamol 500 mg, clorhidrat de fenilefrina 6,1 mg (care corespunde la 5 mg fenilefrina baza) si guaifenezina 100 mg.

Mod de administrare:

Doua capsule la fiecare 4-6 ore, dupa cum este necesar. Doza zilnica totala nu trebuie sa depaseasca 6 capsule în interval de 24 de ore (2 capsule administrate de trei ori pe zi). Durata tratamentului nu trebuie sa depaseasca 3 zile.

Prezentare:

16 capsuleData ultimei actualizari: 2024-05-15 16:25:55
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.