Theraflu Max Raceala si Tuse, 10 plicuri, Gsk

Theraflu Max Raceala si Tuse, 10 plicuri, Gsk - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/MEDICATIE-PE-AFECTIUNI/RACEALA-SI-GRIPA/TUSE-GRIPA - GSK SRL OMEGA PHARMA
P459792205

Tratamentul simptomatic pe termen scurt al simptomelor de raceala si gripa si al frisoanelor, atunci cand sunt insotite de durere de la usoara la moderata si/sau febra, congestie nazala,

Acesta este un medicament OTC care se elibereaza FARA prescriptie medicala. Pentru procesarea comenzii dvs pentru medicamente OTC este necesar sa completati Chestionarul si sa aveti varsta minima de 18 ani.
Plata doar cu card
Achizitionarea acestui produs se face doar cu plata prin card.
Se incarca ofertele...

Descriere Theraflu Max Raceala si Tuse, 10 plicuri, Gsk

Tratamentul simptomatic pe termen scurt al simptomelor de raceala si gripa si al frisoanelor, atunci cand sunt insotite de durere de la usoara la moderata si/sau febra, congestie nazala, cu efect expectorant in cazul tusei productive.

Ingrediente:

Un plic unidoza contine paracetamol 1000 mg, clorhidrat de fenilefrina 2,2 mg (care corespunde la 10 mg fenilefrina baza) si guaifenezina 200 mg. Excipienti cu efect cunoscut: fiecare plic contine zahar 2 g, sodiu 117 mg (echivalent la 5,1 mmol per plic) si aspartam 30 mg (E951).

Mod de utilizare:

Theraflu Max raceala si tuse este indicat pentru adulti si adolescenti cu varsta de 16 ani si peste. Un plic la fiecare 4-6 ore, dupa cum este necesar.

Doza zilnica totala nu trebuie sa depaseasca 3 plicuri in interval de 24 de ore (1 plic administrat de trei ori pe zi). Durata tratamentului nu trebuie sa depaseasca 3 zile.

Prezentare:

10 plicuriData ultimei actualizari: 2024-05-15 16:58:14
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.